Bildirim
Oracle Pro Ks Herosu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Şu heroya dagon almayın lütfen.Olabilecek en gereksiz item denilebilir.Adam kesmek istiyorsanız çekin phase mom maelstrom crystalys,3 kişi kesin ölün.
Ayrıca e-q dagon yerine önce q bas sonra bozarken e at.Q projectile'e sahip,e ise instant-cast bir skill. -
Bu Oracle nasıl neci bir hero anlamadım, dagon ne alaka. Mesela Phase, meka, dagon buildi gördüm ne halta yarar anlamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: F355 Challenge
Bu Oracle nasıl neci bir hero anlamadım, dagon ne alaka. Mesela Phase, meka, dagon buildi gördüm ne halta yarar anlamadım.
Support, ama parasını killerden kasıyor
Dagon Purifying Flames ile beraber kullanılıyor, ağır bir nuke.
Once Q atıp sonra E atarsan E skilinden dolayı adama heal de yapmış oluyorsun. önce E atıp hemen Q atarsan Q bufflaru sildigi için adama heal gitmiyo zaten E tekrar doluyo tekrar e atıp dagonla instant kill yapabilirsin.
Yeni SS geldi :)
skorlar çok iyiymiş dota 2 hakkında yardım edebilecek varsa çok sevinirim? bende 7-8 aydır oynuyorum daha öğrenmem gereken çok şey var sanırım
-
quote:
Orijinalden alıntı: ReiCheN
skorlar çok iyiymişdota 2 hakkında yardım edebilecek varsa çok sevinirim? bende 7-8 aydır oynuyorum daha öğrenmem gereken çok şey var sanırım
Timberman ekle steamden avatar aynı yardımcı olurum
ekledim hocam nick " PhysXx " teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X