Kod kaldıysa paylaşabilir misiniz acaba? Teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ORAL B PARA İADESİ 2 (12. sayfa)
-
-
Kod kaldıysa bende alabilir miyim acaba? Teşekkür ederimm
-
Kod kaldıysa alabilir miyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar, son 2 gündür yazıp da kod alabilen oldu mu
-
bende 2 gündür bekliyorum
-
Merhaba bende yazamadım internet sorunlu alabilirim teşekkür ederim.
-
Kod almak isteyenler dm den bana ulaşabilir. Lütfen satın alıp kesin kullanacaklar yazsın. Sürekli farklı kod vereceğim için kodlar boşa gitmemeli.
Kod gönderebilir misiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam selamlar 2 farklı çocuk fırçası için kod alabilir miyim?
-
eğer varsa 2 adet kodda ben alabilir miyim.
-
bende "Oral-B Genius Pro 8900 2'li Avantaj Paketi" olandan aldım 2 kutu. Yani 4 adet fırça var kullanıyoruz hatta biri iç kısmı bi tuhaf oldu. Garantisi bitmiştir belki. Bu kod ne işe yarıyor ? Ne zamanlar geçerli ?
bende işe yarar mı ?
-
Hocam varsa elinde 2 kod alabilirim şimdiden teşekkürler
-
amazon'dan kampanyaya dahil olan diş başlıklarından aldım ama malum amazon fatura kesmiyor amazon'un sitesinden fatura yerine geçen belgeyi alıp sisteme yükledim bu sefer de oral b kampanyasından mail geldi yüklediğiniz belge geçersiz diye başına böyle bir şey gelen var mı nasıl çözebilirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam kod mevcutsa gönderebilir misiniz
2 adet kod alabilir miyim
-
Merhabalar. 1 adet kod alabilir miyim. Şimdiden teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
herkese tek tek gondermeye calıstım ama kacırdıgım oldu gıbı yenı musaıt oldum kusura bakmayın elımde 20 ye yakın kod kaldı
-
kodlar bıttı pm dekılere gonderdım lutfen kampanyaya uymayan ve fazladan kod alıp kullanmayacak arkadaslar dıgerlerıne ıletsın faydalansın herkes 2 hafta sonra yenı oral b konusunda gorusmek uzere ıyı forumlar
-
Teşekkürler. Fatura ve bu kodu nereye gireceğiz acaba? Link paylaşan olursa sevinirim. Herkese iyi forumlar
Selamlar herkese, yakın zamanda diş fırçası alan var mı ne aldı nereden aldı memnun mu vs
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X