< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Columbia- -- 19 Mart 2025; 0:52:20 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ORAL B PARA İADESİ 2025 (2. sayfa)

-
-
kod bende rica edeyim size zahmet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kod alabilir miyim
Benim onaylandı mail geldi kod alabilir miyim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kod alabilirmiyim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba bende 2 kod rica ediyorum. 2 ayrı fişim var.
Bu kadınlarbilir kampanyası değil mi ne diyor bu arkadaş? Kadınlarbilir sitesine girip zaten fiş yükleniyor onaylandığı anda para cüzdana geliyor. Parayı çekmek için cebe kod geliyor 40 gün sonra para hesaba yatıyor sürekli kullanıyorum burayı. Bu link falan ne iş?
Arkadaşlar önünüze gelen linke tıklamayın girin kadınlarbilir sitesine tüm kampanyalar ve detayları var. Bu kampanyada bir yerden kod bulma falan yok bu arkadaş neyin peşinde bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kocareis0685 -- 19 Mart 2025; 9:43:17 >
Kod alabilir miyim ben de
Kod alabilir miyim
Bir allahın kulu açıklama yapmamış.
5. maddede belirtilen P&G markalarını satın aldığını ispat eden katılımcı, bu kampanyaya katılarak fişinde/faturasında yer alan P&G ürünlerinden en fazla on adet ürün için geri ödemeye hak kazanır. Fişinde/faturasında ondan fazla sayıda ürün bulunan başvurular için, geri ödeme tutarının belirlenmesinde, katılımcı için geri ödeme tutarı en yüksek on ürün baz alınır. Aynı fişte yer alan aynı ürünler bakımından ise en fazla 6 kez para iadesi yapılabilir. Ürünler için para iadesi yüzdeleri aşağıdaki esastadır:
• Şu ürünler için fiş tutarı üzerinden %15 Para İadesi Uygulanır; Oral-B Ağız Duşları, Oral-B D100 Vitality Şarjlı Çocuk Fırçaları, Oral-B PRO3 ve iO Serisi Şarjlı Diş Fırçaları. Bu ürünlerin 2’li paketleri için de para iadesi toplam fiş tutarı üzerinden %15 olacak şekilde yapılacaktır.
• Şu ürünlerin birlikte satın alındığı durumda %25 para iadesi uygulanır; Oral-B Ağız Duşları ve Oral-B iO Serisi Şarjlı Diş Fırçaları.
• Şu ürünlerin birlikte satın alındığı durumda %20 para iadesi uygulanır; Oral-B iO serisi şarjlı fırça ve şarjlı fırça başlığı.
• Şu ürünler için fiş tutarı üzerinden %20 Para İadesi Uygulanır; Bütün Oral-B Şarjlı Diş Fırçası Başlıkları.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bende kod alabilirim
-
Kod alabilir miyim ben de ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
selamlar kod alabilir miyim?
-
Diş hekimlerine özel kod vermiş olabilir oral b bizi önersin diye hani diyor ya reklamında diş hekimlerinin 1 numaralı tercihi diye
1 adet kod alabilir miyim bende
-
1 adet kod alabilir miyim? Whatsap sürecini başlattık
-
Merhabalar 1 adet kod alabilir miyim?
WhatsApp sürecini başlattık. Teşekkür ederim.
Konu için teşekkürler sayenizde biraz para sıkışıklığımı önleyeceğim yalnız işlemi tamamlayabilmem için 1 adet kod alabilir miyim?
-
Spam mi yaptı nedir bu arkadaş? Bunca mesaj yazılmış birine bile dönülmemiş gibi???
-
Özelden kod yolladı konu sahibi teşekkürler tekrar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X