babamda chopper almak istiyodu. git occ ye yaptır dedim.
quote:
Orjinalden alıntı: EnergY-VorteX
Yanlız adam topici açmış kendisi yok sizde cevap verin devam
burdayım kardeş işten yeni geldim arkadaşların tavsiyelerini sormuştum iyi cevaplar gelio ben uçuk bişey istemiyorum 10.000 dolara kadar bişey olsun o kadar
quote:
Orjinalden alıntı: nayki
quote:
Orjinalden alıntı: EnergY-VorteX
Yanlız adam topici açmış kendisi yok sizde cevap verin devam
burdayım kardeş işten yeni geldim arkadaşların tavsiyelerini sormuştum iyi cevaplar gelio ben uçuk bişey istemiyorum 10.000 dolara kadar bişey olsun o kadar
konu daha ilk cevapla kapanmalıydı. ne geyiq yapmışsınız..! kaliteyi uzaklarda ariorsunuz!
bizim hasan ustada yaptır ucuza gelir
mobilet forever
ii bir ozel yapım chooper 150.000 dolara kadar cıkar ne 10.000 ' ya ???
ortalama 100.000 dolardır . Seri uretim 500-600 cc motor mu alıyorsunuz 10-15.000 dolar olsun .
Ben gecen sene orange country deydim orda insanlarin dedigine gore istegine gore degisiyor orjinal birsey olsun dersen sadece sana uretiyorlar yada ilk sana yapiyorlar yok ben zaten yaptiklari tarzda klasik birsey isterim dersen 100.000$ dan basliyor.Sonra birde 10.000$civari nakliye daha sonra gumruk vergisi sonra %18kdv daha sonra buyuk cc li bir motor oldugu icin sanirim %35 otv oduyorsun sana yaklasik 200.000$ maal olur gibime geliyor 1 sene ye akin beklemende cabasi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme