bence ikisi de kazanamadan arkaplan daki carrion crawler onları keser
kiz daha hızlı kılıç kullanı
quote:
Orjinalden alıntı: umutcan15
bence ikisi de kazanamadan arkaplan daki carrion crawler onları keser
canı bilem yok onun benim fikrime göre ikiside kazanamıycak ama carrion crawler'de kesmiycek bence arka taraftaki fabrikada yangın çıkacak her tarafa yayılacak herkes ki buna ikiside dahil olmak üzere yanacak
SÜPER OLMUŞ YAW.KESİN ORC KAZANIR.(ÇAKTIRMAYIN BENDE ORC UM)O CARRİON CRAWLER YAZISI BİRAZ GARİP AMA ADAMIN ADI CARRİON CRAWLER OLSAYDI ÇOK İNANDIRICI OLURDU(TABİ OYUNU BİLMEYENLER İÇİN)
TABİ BEN OLSAM HEMEN Bİ HAİNLİK YAPAR VE KILICIMI ÇIKARIRDIM
Human kesın kazanır bence
human kazanamazzz
dosttum resim harika ya bunu mutlaka izliyecem kim kazanir diye merak etmeye başladim :)
alayına isyan
quote:
Orjinalden alıntı: KruxeL
alayına isyan
Human kazansın Bizim Arkadaş Kesin kazanir Zaten :) :PPPP
tabıı kankacım
sanırım arenada bu savası kım kazandı
__BLackEagLe___ arkadaşımız anlatsın
0 kez yatırdı ama kendı kaç kez yattı saymadım
MAÇIN GALİBİ TABIKI ORC
TABIKI WARRIOR
Warrior'un maçtan sonraki yorumlarını dinliyoruz : zor bir maç oldu birazcık zorladı ama kazanmayi bildik önümüzdeki maçlara bakıcaz..
SıyııııııııııııııııırrrMAAAAaaaaaaaaaaa Dün arenaya gidince işim çıktı deiyp giden benmiydim :))))))))))
Arenaya gıdıyoruz ve VIDEO ya cekıyorum
ok
bırazdan arenadayım kardeşim
BERAMUS 2 CLAN ARENA
KANLARIN OLDUGU YER
gülme pis human
OoOOoOooOoOOoOo FORZA MILAN oOoOOoooOoooOOOOOo:
OoOOoOooOoOOoOo FORZA MILAN oOoOOoooOoooOOOOOo: kapısıyoz vıdeo ya cekıcem OoOOoOooOoOOoOo FORZA MILAN oOoOOoooOoooOOOOOo: huauauauh OoOOoOooOoOOoOo FORZA MILAN oOoOOoooOoooOOOOOo: nıye yalan soluyoon lan mal forumda OoOOoOooOoOOoOo FORZA MILAN oOoOOoooOoooOOOOOo: DOT herıf ben senı arenada kac kere kestım OoOOoOooOoOOoOo FORZA MILAN oOoOOoooOoooOOOOOo: sen bı kere yatıydın mı lan benı OoOOoOooOoOOoOo FORZA MILAN oOoOOoooOoooOOOOOo: auhauhauahu OoOOoOooOoOOoOo FORZA MILAN oOoOOoooOoooOOOOOo: yaLancı tospaha OoOOoOooOoOOoOo FORZA MILAN oOoOOoooOoooOOOOOo:
-::- D¡£ Fo® ¥oU: DDDDDDD -::- D¡£ Fo® ¥oU: ben gittim demi dün arenada -::- D¡£ Fo® ¥oU: sende trans scroll warmıydı OoOOoOooOoOOoOo FORZA MILAN oOoOOoooOoooOOOOOo: ısım cıktı gıttım DUNDEN ONCE -::- D¡£ Fo® ¥oU: DDDDDDDDDDDDDD -::- D¡£ Fo® ¥oU: şaka olm geyik yapıyoruz OoOOoOooOoOOoOo FORZA MILAN oOoOOoooOoooOOOOOo: kac defa kestın OoOOoOooOoOOoOo FORZA MILAN oOoOOoooOoooOOOOOo: hiç dime
-::- D¡£ Fo® ¥oU: - __BLackEagLE__
OoOOoOooOoOOoOo FORZA MILAN oOoOOoooOoooOOOOOo: AglamaDayanamam
MSN KAYITLARI ALIN GERCEKLER
auhauhauha kankam öptüm yanaklarından
Gerçek deil bunlar bende hazırlarım aynılarını Böyle bir yere waramazsınız.... size söylüyorum ey yeşil adam ...! :P
ARE TEYSENİZ BEKLERİM :D FP LERE BAKMAYIN ONLAR APOS İÇİN GİYSİLER VE SİLAHLAR
quote:
Orjinalden alıntı: ayucuk
Gerçek deil bunlar bende hazırlarım aynılarını Böyle bir yere waramazsınız.... size söylüyorum ey yeşil adam ...! :P
OLM BAK ELIMDE HARIKA BIR BELGE VAR
BUNU KULLANMAYA SEN ZORUNLU BIRAKTIN!!!
auhauauha
BUNADA YALAN DE BUDA PHOTOSHOP DE __BlaCKeagLe__ kanKacım ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme