Şimdi Ara

Ordu'da savcı ile restoran sahibi ve çalışanları arasında kavga çıktı: 3 gözaltı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adamın savcı olmasını geçtim normal sıradan birine bile olsa bu saldırı bu nasıl bir esnaflık böyle. Yanında eşi 1 yaşında kızı olan bir adam ne yapmış ne demiş olabilir 4 kişi dalacak kadar ? Arbede sırasında yaşlı kadınları yere düşürüp çocukları bile gözü görmeyecek kadar neyin saldırısı bu !

İçersi full çekiyorken o kadar müşteri içinde gerçekten kafayı yemiş bunlar. 3-5 gün içerde kalmanın yanında mekana mühürleme gelir mi acaba onu merak ediyorum ben. Geçenlerde kadınları darp eden bir meyhaneyi mühürlemişlerdi böyle.

• Jandarmayla gelmiş diyor ya. Ahahaha. Neyle geleceğidi ya? Sizin orada tapu memurlarımı müdahale ediyor olaylara Ahahaha.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Görevi kötüye kullanmak diye bir suç vardı milattan evvel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu sahibi başlığı ve ilk mesajı düzeltmek için neyi bekliyor acaba?

Dükkan sahibi de işin içindeyse dükkan bir daha açılmamak üzere kapatılmalı. Kadın ve bebek varken saldırmak hangi seviye kahpeliğe giriyor acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brktmr B kullanıcısına yanıt

Değiştirmez... Amacı bu zaten... Algı yapmak... Yönetime şikayet ettim bakalım ne olacak...

yönetim tarafından destekli vip üyeler bunlar ceza bile almazlar takip ederseniz. 

• Adama hem saldirmislar hem de bebegi olumden donmus. Peygamber sabri var bu savcida. Ben olsam sulalesine kadar hem restorani kapatirdim hem de sulalesinin yesi ceddine kadar iceri aldirirdim. Beyaz tshirtli keko horoz gibi kabario duruyor kim bilir ne hakaretler etmis. Ama bu sefer sert kayaya carpmis :)

• Birileri yalan haberle savcıya iftira atmış. Adamın çocuğuna bile vurmuş magandalar dua etsinler savcı çekip vurmamış bunları.

• Konu sahibinin zihniyeti belli oldu. İlk mesajımı attıktan sonra konu başlığını değiştirmiş. Ama ilk mesaj aynı. Böyle küçük hesaplar peşine düşünce ne elde ediyor acaba? Konu içerisinde kendisi de savcıya saldırıldığı görüntüleri paylaşmış ama ilk mesajdaki yanlış haberi değiştirmeye tenezzül dahi etmemiş. Yazık. Karşılığı ne olursa olsun insan kendini böyle küçük düşürmemeli.

• demlenmenin sonuçları bunlar tek bir doğruları var. 

• yalana talana devam eden neooo..

mynet haber
    Sipariş yüzünden saldırıya uğrayan savcı tek tek anlattı: Kafama yumruk atıldı! 9,5 aylık kızım yere düştü
    https://www.mynet.com/siparis-yuzunden-saldiriya-ugrayan-savci-tek-tek-anlatti-kafama-yumruk-atildi-9-5-aylik-kizim-yere-dustu-110107184453
  • Bu olayı çarpıtıp yayan gazeteci müsveddeleri çıkıp özür dileyecek mi acaba

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

Bebeğin ölümden döndüğünü nasıl tespit ettin?

• Why Shy kullanıcısına yanıt

Özel güçlerim var.

Ben konuyu şikayet ettim dönüş yapıldı ama birşey yazılmamış konu başlığı değişmiş sadece. Bu NeoNesil tam bir provokatör. Konuları hep algı ve yalan. :ikayet ediyorum yönetim %90 susuyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.