Şimdi Ara

ORDU İL JANDARMA KOMUTANLIĞI --- ORDU ---- BURAYA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
3
Favori
22.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim acemi + usta ikiside ordu jandarma'ya cikti. Ama pek giden gozukmuyo, yok mu 357.donem Ordu'ya cikan?

• selamunaleykum arkadaşlar benimde askerlik acemi ve usta birliği ordu çıktı konyadan 17 - 19 aralık tarihleri arasında orduda olacam nasıl bir yerdir bilen varsa yorumlarınızı bekliyorum ...
  • Arkadaşlar benim de acemi ve usta birlik ORDU İL JANDARMA. 17 - 19 Aralık Teslim. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
  • selam devrelerim hep beraber gidiyoruz Ordu'ya :) 17 Aralık'ta ordayım ben görüşürüz Allah'ın izniyle orada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbaran.kilic -- 31 Ekim 2014; 22:51:06 >
  • siz geldiğinizde ben nerdeyse 1.5 aydır orda olmuş olucam. Kasım 6 teslim oluyorum. burdan bilgilendirmeye çalışırım sizi, hakkımızda hayırlısı
  • Benimde askerlik Ordu il jandarma ya dustu kisa donem er usta birligide ayni yer 6 kasimda teslim oluyorum.. herkez on numara yer diyor kisa donemlerin icin en iyi askerlik jandarmaymis herkeze hayirli tezkereler simdiden =))

• arkadaşlar ordu il jandarma hakkında bilgisi olan varsa yorumlarını yazsın ... ordunun dereleri aksa yukarı aksa ... tertiplerrrr
  • huseyinkonya H kullanıcısına yanıt
    Ordu il jandarma der ama biz acemiligi fatsa da komando asayiste yapiyoruz. Ikinci donem gelicek askerler bizim yaptigimiz yerde yapmiycak diye duydum, yine de ordu il jandarma'ya gelenler bana ozelden yazsinlar, bol detayli aciklarim sorularini. Yeminimizi ettik evci iznindeyiz su an.

• Merhaba arkadaşlar kasım 2. Celp orduya jandarma komutanlığına düştüm yani 17 aralık sevk başlangıcı acemi de usta da ordu Kocaeli gebzeden gidiyorum uçakla önce samsuna (bileti şimdiden aldım otobüsten ucuza geldi :) ordanda orduya geçmeyi planlıyorum 18 gibi bende teslim olurum herhalde yani düşüncem bu kısa

Gitmiş olan varsa yorum yaparmısınız
    Kocaeli veya istanbuldan gidecek arkadaşlar varmı

• birinsanoglu B kullanıcısına yanıt
    Pazar aksami ogrenirim nereye gidiceginizi, biz fatsa komando bolugunde yapiyoruz acemiligi, duyduguma gore siz baska yerde yapicaksiniz. Ordu il merkez'de ustalik yapma sansiniz 4/140. Yemin toreninden 2 hafta sonra asil bolgenize dagitilcaksiniz ordu geneline.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaaNN -- 29 Kasım 2014; 20:04:45 >
  • ulubeyde acemilik fatsada ustalığı yaptım bitirdik geldik :)
  • Selamün aleyküm beyler,
    Yıl olmuş 2016 kimse yokmu beyler ordu il jandarmada olan veya gidecek olan 3 kasım 2016 da teslim olucam :)

• Selamünaleyküm arkadaşlar
    Bir orduda benden 😀 3 kasım 2016 teslim tarihim. İstanbuldan geliyorum. Şimdiden herkese hayırlı yolculuklar. Orduda görüşmek üzere 🖑🖑

• Bana 369 kd.

Ordu il jandarma komutanlığı çıktı acemi ve usta birliği

bilgi verecek olan varmı hala buralarda olan varsa :)

• Akılsız Çaylak A kullanıcısına yanıt
    benimde ordu il jandarma 369. dönem.
    nasıl bir yer tecrübesi olan paylaşabilir mi. kamerasız telefon götürcem.
    hat askercel olmasa sorun yaparlar mı ?
    S.a ne zaman teslim oluyosun kısa mı uzun mu yapcaksın :)

• tork03 T kullanıcısına yanıt
    S.a ne zaman teslim oluyosun :)

• SMP1 S kullanıcısına yanıt
    Aleykumselam kısa dönem kardeş 1 kasımda akşama doğru teslim olmayı düşünüyorum

Benim de kisa donem ordu il jandarma acemi usta birlik ayni yer haberleselim beyler

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.