Şimdi Ara

Ordu ve Zonguldak'ta yaşayan varmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Uzak kalır hocam ya bana en yakın teleferik falan olsun çünkü teleferige binmeyi dusunuyorum.

Nerde ne yemeli?

Alıntıları Göster
    O zaman yakın olsun diyosan son dediğim gibi kütüphanenin karşı taraflarında denize girebilirsin sahil yolu iyidir ordan da teleferiğe yürürsün bi 20 dk felan sürer hem sahil kısmını dolaşmış olursun oralarda oturmaya yer ararsan vali konağının yanında tenis cafe var teleferiğe yakın veya direk teleferik karşısında da var cafe tarzı ben böyle yer söylüyorum da sen bulamazsan birilerinden yardım alırsın

Ne yenir ne içilir konusuna gelirsek valla kaç yıldır orduluyum ama öyle şu yenir bu yenir olayı pek yok varsa da Ordulu arkadaşlar beni de aydınlatsınlar

Bi ordu tostu muhabbeti var ama ben bile yemedim hiç öyle düşün

Sana önerim kotonun ilerisinde kafeler var peş peşe akşama doğru onların karşı tarafında kalan sahil kısmında al eline içeceğini kayalıklarda denize karşı kafanı dinle veya o bahsettiğim kafelere takılabilirsin canın isterse aralarında bar da var sana kalmış
    Durugöl sahilde de tomur cafe var güzeldir gidebilirsin

Ne tarz birşeyler yapmak istersen sorabilirsin aklıma geldikçe eklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BornToDie- -- 5 Temmuz 2018; 15:42:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Derin balıkta buğulama levrek yemelisin. Hayatında böyle bir balık yememişsindir emin olabilirsin :) veya ordunun çıkışında üniversitenin biraz ilerisinde tek reis var oranın yeri çok güzel. Orda da balık yiyebilirsin baya güzel yeri ama derin balığı tercih ederim. Ordu tostunu ben sevmiyorum çok sert oluyor ekmeğinin kenarları. Çambaşı yaylasına da çıkabilirsin mükemmel bir yer. Teleferik güzel ama çok fazla bir şey bekleme boztepeden. Bir çay içebilirsin. Akyazı sahili çok güzel. Tomur cafe var. Lahana çorbası çok güzel deneyebilirsin. Orduda lahana çorbası içmeden gitme. Ben cafe kültürünü sevmiyorum çok sevmem cafelerde takılmayı genellikle sahilde yürürüm Ordu’nun sahili çok güzel bisiklet kiralayıp (bisiklet yolu var, kiralamana da gerek yok sahilde bisikletler var kimlik bilgilerine girmen yeterli bisikleti alırken) sürebilirsin. Balık tutabilirsin. Boztepeden yamaç paraşütü yapabilirsin. :) Akyazı sahili en güzeli :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3D2CADADD -- 5 Temmuz 2018; 12:01:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: -BornToDie-

O zaman yakın olsun diyosan son dediğim gibi kütüphanenin karşı taraflarında denize girebilirsin sahil yolu iyidir ordan da teleferiğe yürürsün bi 20 dk felan sürer hem sahil kısmını dolaşmış olursun oralarda oturmaya yer ararsan vali konağının yanında tenis cafe var teleferiğe yakın veya direk teleferik karşısında da var cafe tarzı ben böyle yer söylüyorum da sen bulamazsan birilerinden yardım alırsın

Ne yenir ne içilir konusuna gelirsek valla kaç yıldır orduluyum ama öyle şu yenir bu yenir olayı pek yok varsa da Ordulu arkadaşlar beni de aydınlatsınlar

Bi ordu tostu muhabbeti var ama ben bile yemedim hiç öyle düşün

Sana önerim kotonun ilerisinde kafeler var peş peşe akşama doğru onların karşı tarafında kalan sahil kısmında al eline içeceğini kayalıklarda denize karşı kafanı dinle veya o bahsettiğim kafelere takılabilirsin canın isterse aralarında bar da var sana kalmış
    Durugöl sahilde de tomur cafe var güzeldir gidebilirsin

Ne tarz birşeyler yapmak istersen sorabilirsin aklıma geldikçe eklerim

Alıntıları Göster
    Çok teşekkür ederim hocam muhtemelen deniz+teleferik sonra dolanırım merkezde sahilde.Bir kaç güne Ordudayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3D2CADADD

Derin balıkta buğulama levrek yemelisin. Hayatında böyle bir balık yememişsindir emin olabilirsin :) veya ordunun çıkışında üniversitenin biraz ilerisinde tek reis var oranın yeri çok güzel. Orda da balık yiyebilirsin baya güzel yeri ama derin balığı tercih ederim. Ordu tostunu ben sevmiyorum çok sert oluyor ekmeğinin kenarları. Çambaşı yaylasına da çıkabilirsin mükemmel bir yer. Teleferik güzel ama çok fazla bir şey bekleme boztepeden. Bir çay içebilirsin. Akyazı sahili çok güzel. Tomur cafe var. Lahana çorbası çok güzel deneyebilirsin. Orduda lahana çorbası içmeden gitme. Ben cafe kültürünü sevmiyorum çok sevmem cafelerde takılmayı genellikle sahilde yürürüm Ordu’nun sahili çok güzel bisiklet kiralayıp (bisiklet yolu var, kiralamana da gerek yok sahilde bisikletler var kimlik bilgilerine girmen yeterli bisikleti alırken) sürebilirsin. Balık tutabilirsin. Boztepeden yamaç paraşütü yapabilirsin. :) Akyazı sahili en güzeli :)
    Dediklerinin çoğunu yazdım,balık hariç sevmediğim için.
    Teşekkürler.

• quote:

Derin balıkta buğulama levrek yemelisin. Hayatında böyle bir balık yememişsindir emin olabilirsin :) veya ordunun çıkışında üniversitenin biraz ilerisinde tek reis var oranın yeri çok güzel. Orda da balık yiyebilirsin baya güzel yeri ama derin balığı tercih ederim. Ordu tostunu ben sevmiyorum çok sert oluyor ekmeğinin kenarları. Çambaşı yaylasına da çıkabilirsin mükemmel bir yer. Teleferik güzel ama çok fazla bir şey bekleme boztepeden. Bir çay içebilirsin. Akyazı sahili çok güzel. Tomur cafe var. Lahana çorbası çok güzel deneyebilirsin. Orduda lahana çorbası içmeden gitme. Ben cafe kültürünü sevmiyorum çok sevmem cafelerde takılmayı genellikle sahilde yürürüm Ordu’nun sahili çok güzel bisiklet kiralayıp (bisiklet yolu var, kiralamana da gerek yok sahilde bisikletler var kimlik bilgilerine girmen yeterli bisikleti alırken) sürebilirsin. Balık tutabilirsin. Boztepeden yamaç paraşütü yapabilirsin. :) Akyazı sahili en güzeli :)
    Vay toprağım benim :D

Çambaşı yaylası mükemmeldir. Denize cumhuriyet mahallesinde girebilirsin halk otobüsleri gidiyor. Sahilde yürümesi,caddeleri falan güzel şehirdir ordu.

• orduyu bilemem ama Zonguldak'tan bahsedersek; adı kadar büyük bir şehir değil küçük, sosyal imkanlar sınırlı,insanları agresif, bol yokuşlu, havası kirli, yaz-kış nemli (çamaşırlar kurumuyor-evlerde kurutma makineleri lüks değil ihtiyaç-zaten dışarıya asamazsın kömür isi olur yaz-kış) bir şehir. bunlar kötü yönleriydi. iyi tarafları ise; kiralar diğer illere nazaran yüksek sayılmaz, deniz kenarı olduğundan iyi kötü plajları var sezon kısa olsa da denize girme, balık tutma gibi aktiviteler mümkün. yobaz kesimin sesi yüksek çıkmıyor, muhteşem manzaralara sahip kıyıları var, ankara 4-istanbul 5 saat uzaklıkta yani lokasyonu iyi sayılır, kafe-bar az sayıda olsa da üniversite olduğundan hareketli, tıp fakültesi var-insanın ihtiyacı hiç olmasın ama gerektiğinde de mevcut-, devlet tiyatrosu var her iki haftada bir değişimli oyunlar gelir, fotoğrafçılık, dağcılık, kampcılık, bisiklet turları gibi organizasyonlar yapan klüpler var.
    ben artık zonguldakta yaşamıyorum. 5 senem geçti, ilk gittiğimde alışamamıştım ama garip bir şekilde şimdi özlüyorum.

• r10semih kullanıcısına yanıt
    Ne toprağı allah korusun maalesef orduda okuyorum

• quote:

Ne toprağı allah korusun maalesef orduda okuyorum
    Bak sen maalesef ordu da okuyormuş. Nerden geldin amerika mi :D

Aynen Amerika’dan geldim. İnsanı değişik havası değişik. Bu yeterli bence.

• quote:

Aynen Amerika’dan geldim. İnsanı değişik havası değişik. Bu yeterli bence.
    Amerikadan geldiğine göre bu eleştirilerini kabul edebilirim. Türkiyede yaşayıp da Orduyu beğenmesen çok fena aşağılardım seni :)

Sesli güldüm ama maalesef benim için Amerika’dan bile güzel dünyanın en güzel yeri olan Bursa’dan geldim :d yani her türlü haklıyım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.