Yarının en banko maçı beyler. 1 olur oran 2.10 Orduspor'lu futbolcularla konuşma imkânım oldu. Maç bizim diyorlar. Ordu-Giresun maçları da bildiğiniz gibi tansiyonu yüksek maçlardır, iki takımın taraftarları düşman birbirlerine. Ordu alamazsa şehir karışır. Banko 1
Evet tansiyon çok yüksek. GS maçında giresun bu sene bu sahada yenilecek diye tezahurat yapıyolardı.
Öyle ama. (: Bu maç bizim.. Sabah 9'da stad kapısındayım.
giresun benim belalım takım. ne zaman oynasam beni yatırdılar. son dönemlerde giresun a oynamıyorum bu sefer de adamlar acaip forma girdiler. kazanmaya başladılar ve aslında bu çok normal. isim olarak baktığımızda bence çok çok iyi bir kadroları var. ben giresun bu formuyla yenilmez diyorum (ama ben dediğim için yenilebilir işte )
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
giresun benim belalım takım. ne zaman oynasam beni yatırdılar. son dönemlerde giresun a oynamıyorum bu sefer de adamlar acaip forma girdiler. kazanmaya başladılar ve aslında bu çok normal. isim olarak baktığımızda bence çok çok iyi bir kadroları var. ben giresun bu formuyla yenilmez diyorum (ama ben dediğim için yenilebilir işte )