Şimdi Ara

Organ bağışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu konuyu ciddi ciddi düşündüm ve kararımı verdim organlarımı bağışlayacağım öldüğüm zaman birilerinin benim organlarımla hayat bulacağını düşünmek bile gerçekten huzur verici bence herkes bunu yapmalı siz ne düşünüyosunuz???

• quote:

Orjinalden alıntı: trifle

bu konuyu ciddi ciddi düşündüm ve kararımı verdim organlarımı bağışlayacağım öldüğüm zaman birilerinin benim organlarımla hayat bulacağını düşünmek bile gerçekten huzur verici bence herkes bunu yapmalı siz ne düşünüyosunuz???

ben bağışlalmam abi şahsi düşüncem sana organları alınan bi insanın videosunu izleteyim (organlarını bağışlamış)
    bak bidaaa organ kelimesini kullanabiliomusun bide ahirette dirilince bi bakıon kalbin yok böbreğin dalağın yoknerde lan bunlar dersin

• quote:

Orjinalden alıntı: sadulayev

quote:

bu konuyu ciddi ciddi düşündüm ve kararımı verdim organlarımı bağışlayacağım öldüğüm zaman birilerinin benim organlarımla hayat bulacağını düşünmek bile gerçekten huzur verici bence herkes bunu yapmalı siz ne düşünüyosunuz???

bide ahirette dirilince bi bakıon kalbin yok böbreğin dalağın yoknerde lan bunlar dersin

• walla ordanlarımızı nasıl bağışlayabiliriz bilen var mı???

nereye baş vuracaz?
  • internet üzerinden bağışlayabiliyorsun. istersen adresleri de iletebilirim. ayrıca organ nakli yapan fakülte hastaneleri de organ bağışı kabul eder. ben bağışladım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadulayev

quote:

ben bağışlalmam abi şahsi düşüncem sana organları alınan bi insanın videosunu izleteyim (organlarını bağışlamış)
    bak bidaaa organ kelimesini kullanabiliomusun bide ahirette dirilince bi bakıon kalbin yok böbreğin dalağın yoknerde lan bunlar dersin

video plz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NO_oB -- 14 Kasım 2006; 1:03:19 >

• http://www.forum*yorum.com/index.php?showtopic=4594&b=1&st=&p=�entry bu adresten ulaşabilirsin. *' ı silmeyi unutma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tırtılcık -- 14 Kasım 2006; 1:07:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.