Şimdi Ara

Orianna'ya Neden RoA Çikilmaz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aslında roa konusunda aoe hasarlı range magelere hep çıkardım bilen bilir baya iş yapardım o şekilde; ama benden başka çıkan görmedim pek
  • Tankyliğe gerek duymuyorsun çünkü. Lissandraya da çıkılmamalı bana göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

quote:

Orijinalden alıntı: Odd Adden

quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

mana veriyor oriannaya mana lazim diye cikamazsin. mana regen olmasi lazim orianna da. sart. 10 saniyede biten manan 15 saniye de biter yoksa.

Sırf mana değil tüm statları oriannanın işine yarıyor. Zaten morellonomicon ya da athene yerine almıyoruz. Verdiği hp azımsanacak miktarda değil. Sadece daha dayanıklı olur diye alınabilinir mi diye sordum. Mana regen ve cdr orianna için olmazsa olmaz haklısın.

o iste oyle olmuyor. o mantikla baktigimizda o zaman vayne icin wits end alalim cok fazla a.s kastigimiz icin hem de a.s verdigi icin cok guzel duruyor gibi gozukuyor ama damage atamiyorsun. ben orianna oynarken bazen karsima ad geldigi icin erken zhonya aliyorum rabadon alacagim yerde ilk dragon fightlarinda damage 0 gibi hissediyorum. kaldi ki rabadon ile zhonya arasinda 80 ap falan var pasifi de katarsak ama olmuyor iste damage atamiyormusun. mesela graves ... randuin aldin mi hic graves e ? oyle boyle op olmuyor bildigin randuin graves icin yapilmis. ama gel gor ki bu seferde damage atamiyorsun.

+ olarak roa fighter herolara alinir yani savasin icinde olanlara ayni zamanda mana sorunu cekenlere. orianna , lux gibi herolarla oynarken zaten laning phase bittikten sonra dogru duzgun olmuyorsun ki karsida 25-0 giden akali olmadigi surece. zaten menzil cok fazla roa ya verecegin parayla baska damage item leri alabilirsin daha faydali olucaktir.

Anladim. 2 item bitirip 160 ap ile gezmek yerine +300 ap ile gezmek daha mantikli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Açıkçası AD karakterlere karşı iyi olabilir.Eskiden kim de izlemiştim bilmiyorum Morello bu kadar popüler değildi Athene falan nerflenmemişti karşısında Zed varken birisi Tear ve Morello almak yerine Roa ve Morello almıştı çokta güzel olmuştu.
  • Gragas ya da maokai gibi değil çünkü orianna. Tanky olmana gerek yok ve statları düşük olduğu için hasarı yetersiz kalıyor
  • bi dene kanki randıman alamazsan bilgilendirirsinde hem
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.