Şimdi Ara

Oriannaya Morellonomikon çıkmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • challenger-dia olanların hep morello çıktığını fark ettim. ne kadar doğru?

ben şahsen mana yetiştiremiyorum bu yüzden hep athene alıyorum hatta bazen başmelek aldığım oluyor.

mana sorunu olmuyor mu morello çıkınca

• Ben de gözyaşı itemi tamamlayanlardanım gayette memnundum yani 2 ay oldu oyunu oynamayalı şimdi turnivalar dışında takip etmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten genelde athena alınıyor
  • Morello erken seviye de bekleme suresi icin alinir.Morellonun alt itemleri ayri ayri %10cd verirken athenanin kendisi %20 cd verir.Ama oriannaya pasifinin verdigi mana ve karsi ap carrylere karsi verdigi buyu direnci icin athena seçilir.

• Whituryd kullanıcısına yanıt
    Başmelek alınca daha güçlü gibi sanki ama bazen bende morello alıyorum.Tercih sırası bence :
    Başmelek>Morello>athene
    (Karşında fizz lb gibi ap suikastçı varsa direk athene)

• quote:

Orijinalden alıntı: Thablion

Başmelek alınca daha güçlü gibi sanki ama bazen bende morello alıyorum.Tercih sırası bence :
    Başmelek>Morello>athene
    (Karşında fizz lb gibi ap suikastçı varsa direk athene)

ben athenei hiç tercih etmiyorum neredeyse.
    başmelek asası alınca 150ap veriyor + resmen sınırsız mana gibi bir şey. aktifi sayesinde tehlikeli anlarda kurtarıyor. tek kötü yanı earlyde 0 hasar dolaşılması.

morello alışmaya çalışıyorum ne zaman morello alan orianna olsa takımda tek başına taşıdı tflerde. öküz gibi hasara sahip olunuyor da 3 comboda mana bitiyor. ben mi çok skill spamlıyorum acaba
  • Whituryd kullanıcısına yanıt
    Ben athene i seviyorum safe bi seçim gayet hoş oluyo ayrıca haklısın bende earlyde sıkıntı çıkıcağını hissediyosam başmelek çıkmıyorum çünkü hasarı gerçekten az.Morelloda dk 25 de falan mana potu alıyorum ama pasifiyle iyi hasar çıkartıyosun.

• RoA-Nashor alıp dps build yapıyorum. Gayet hoş oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: C10 Meteos

RoA-Nashor alıp dps build yapıyorum. Gayet hoş oluyor

Runbicak nashor vardi bi ara o feciydi

• Mavi aldıktan sonra iki sn arayla q atabiliyosun bu sebepten diye biliyorum

• Kadeh çöp hem pahalı hem daha az ap veriyor.Verdiği 25 mr hiçbir işe yaramaz eğer mr lazım ise cehennem al daha çok iş görür.Belki kadeh çok mana hungry olan kassadin'e alınabilir.Kassadin hariç hiçbir şampiyona almam.

• Cdr+ap farkından dolayı morelloyu tercih ediyorlar diye biliyorum. Erken safhada çok iyi oluyor hem, mana konusunda da dikkatli oynanırsa sorun olmuyor. Mr itemi olarak cehennem asası almak daha mantıklı ileriki aşamalarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

Cdr+ap farkından dolayı morelloyu tercih ediyorlar diye biliyorum. Erken safhada çok iyi oluyor hem, mana konusunda da dikkatli oynanırsa sorun olmuyor. Mr itemi olarak cehennem asası almak daha mantıklı ileriki aşamalarda.

Cehennem asası almazsan Diana Fizz lb karşısında duramiyorsun saten

• Mavilere flat yahut per lvl ap koyup athene's almayı deneyebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • morello daha iyi bence de

• Morello alırım hem daha çok ap veriyor hem pasifi sayesinde rakibe ağır yara açıyorsun , mananı idare etmeyi bilmelisin.sadece aram sonsuz uçurumda kadeh alıyorum her ap heroya mana full gezmek güzel oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.