Orta karar bir marka ve model, var mı tahminler ? < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Yok abi tahmin falan saat 23:00 oldu ağaç olduk burda 15 dkda bir bakıyorum şaka bir yana ipucu alalım Hasan abi
quote:Orijinalden alıntı: serkankyYok abi tahmin falan saat 23:00 oldu ağaç olduk burda 15 dkda bir bakıyorum şaka bir yana ipucu alalım Hasan abi İp ucu yok ama paket ucu versem
quote:Orijinalden alıntı: serkanky Hımmm uzakdoğulu bir arkadaş bu sanırım seiko veya orient diyorum Yok öyle çifter çifter atış... ;)
quote:Orijinalden alıntı: hozburunİp ucu yok ama paket ucu versem Alıntıları Göster Benim tahminim Seiko Hasan abi
quote:Orijinalden alıntı: NightHawk.Benim tahminim Seiko Hasan abi Alıntıları Göster Vay Bekir'im hoş geldin Açılışıma şeref verdin :) Buz alır mısın
quote:Orijinalden alıntı: serkankyO zaman seiko diyorum bende Hasan abi SARB017 ahanda modeli de verdim Alpinist modelini çok beğenmeme rağmen bende haki/yeşil kadranlı Marvin olduğundan bu modeli almadım ;)
quote:Orijinalden alıntı: hozburunAlpinist modelini çok beğenmeme rağmen bende haki/yeşil kadranlı Marvin olduğundan bu modeli almadım ;)Alıntıları Göster Buz alıyım abi sana zahmet vereceğiz ama Hoş buldum
quote:Orijinalden alıntı: hozburunAlpinist modelini çok beğenmeme rağmen bende haki/yeşil kadranlı Marvin olduğundan bu modeli almadım ;)Alıntıları Göster Son ip ucu ;) 23.00 de açıklıyorum :)
quote:Orijinalden alıntı: NightHawk. Buz alıyım abi sana zahmet vereceğiz ama Hoş buldum Zahmet ne kelime ;) Sağlığına :) beyaz leblebiyi uzatsana oradan
quote:Orijinalden alıntı: serkankyAbi siyah mı beyaz mı http://www.roachman.com/orient/japan/WZ0251EX.htmlserkany, sıcak ;) ama değil :) daha dur cila yapmadan nereye ?
quote:Orijinalden alıntı: serkanky Abi biraları söyle o halde benimki %100 malt olsun, ordan lakerdayı uzatırmısın abi yarasın ;) Al o zaman lakerda yerine sana bunu yollasam ? Uyar mı ;)