zamanında bende uğraşıyordum daha sonra sıkıldım grafiti. karikatür ve tribal ile uğraşıyorum ama sorarsanız şimdi yapabilirmisin origami diye hayatta yapamam çok pişmanım ama sıkıldığıma ...
küçükken ilgilenirdim.bi kitap vardı AKBANK yayınlarının.çok fazla şey yoktu ama kurbağa,deve,tavuskuşu falan yapımı vardı. Yalnız origami kağıtlarından yapmayınca güzel olmuyo.
quote:
Orjinalden alıntı: Qcu
quote:
Orjinalden alıntı: Dave Mustaine
Bakın. İster kızın ister edin. Üçüncü kişileri ilgilendirmeyen yanlış anlaşılmalar, espriler çok dandik oluyor biliyorum. Hani eleştirilecek bir yanı dahi olmayacak kadar önemsiz oluyorlar. Ama demeden edemeyeceğim.
Başlığı ilk gördüğümde Orgazm Sanatı olarak okudum. "Konu yanlış yerde, hatta yanlış forumda bilader" diyecektim.
Tamam vurmayın hemen ölü taklidi yapıyorum.
Orgazm sanatı?
quote:
Bakın. İster kızın ister edin. Üçüncü kişileri ilgilendirmeyen yanlış anlaşılmalar, espriler çok dandik oluyor biliyorum. Hani eleştirilecek bir yanı dahi olmayacak kadar önemsiz oluyorlar. Ama demeden edemeyeceğim.
Başlığı ilk gördüğümde Orgazm Sanatı olarak okudum. "Konu yanlış yerde, hatta yanlış forumda bilader" diyecektim.
Bu origami sanatıyla bi sergide tanışmıştım.Bi abi uçak vermişti bize uçak da baya iyi uçuyodu en sonda arkadaşla en yükseğe kim atacak diye yarışırken uçak bi arabanın üstüne çakılmıştı boyumuzda yetmiyo oraya alamadık çok üzülmüştümsonra eve gidip çalışmaya başladım bi kaç uçak penguen kurbağa yapmayı falan öğretmiştim ama zamanla unuttuk
İlk aklıma Prison Break geldi Çok romantik amaçlarla da kullanılmıştı ve çok hoştu.
Kağııtan bir tek uçak yapabiliyorum
quote:
Prsison Break sayesinde ben de merak saldım. Kız tavlama hususunda çok işe yarıyor ama bir noktadan sonra sıkıyor hep aynı taktik hep aynı taktik ama hep aynı sonuç
kendimi geliştirmeye devam ediyorum, finallerden önce bir kız daha tavlamam lazım ama farklı bir şekille olmalı yoksa çok monotonlaşıyor. Bazen elinize bir kagıt alıyorsunuz ve çok güzel şekiller ortaya çıkıyor. Tavsiye ederim internetteki videoları izleyin az buçuk öğrenirsiniz.
gül yapabiliyorum fakat deliştirmek lazım gül basit kalıyor artık
quote:
Orjinalden alıntı: AnimoSity
Kağııtan bir tek uçak yapabiliyorum
Bende anca uçak yapabiliyorum oda pek uçamıyo
El becerim neredeyse hiç yok. Resim çiz desen cin aliyi zor yaparım. Şu kağıdı kes desen kağıdı paramparça yapıp geri veririm. Şu iki kağıdı birbirine yapıştır desen her yeri yapıştırıcı yaparım.
Acaba ben de ''Origami'' yapabilir miyim?
quote:
Orjinalden alıntı: Şans Öpücüğü
El becerim neredeyse hiç yok. Resim çiz desen cin aliyi zor yaparım. Şu kağıdı kes desen kağıdı paramparça yapıp geri veririm. Şu iki kağıdı birbirine yapıştır desen her yeri yapıştırıcı yaparım.
yaparsın ama kötü sonuçlar dogurabilir.
@linkin_park20 Ben de ondan korkuyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: Şans Öpücüğü
Video paylaşım sitelerindeki videoları izlereyerek başlayabilirsiniz. O kadar zor bir sanat türü değil tabii dereceleri var ama videodan görerek bir çok şey yapabilirsin rahatlıkla
Pdf kitapları bulmaya çalışın. Bu konuda ingilizce yüzlerce kitap var tabii ilk olarak ördekle başlamak lazım ilk olarak havalı olur diye ejderha yapmaya kalkıpta beceremeyen ve sayıp söven çok gördüm
sonunda fil yapmasını da öğrendim. Bu videolar çok işe yarıyor yahu
Yeni şeyler öğrenmem lazım youtube videoları sayesinde. Şu finalleri bir atlatayım da
quote:
Orjinalden alıntı: baykagan
Doğru dürüst hiç ilgilenmedim ama güzel bir sanata benziyor.
ciddi olamazsın
quote:
Orjinalden alıntı: Crabeinmorn
quote:
Orjinalden alıntı: baykagan
Doğru dürüst hiç ilgilenmedim ama güzel bir sanata benziyor.