Bildirim
ORİGİN FİFA 12 SORUNU
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: cakal41234
Arkadaşlar origin den fifa 12 aldım . oyuna girince ultumade team e felan giriyorum tam online maç yapıcam sürekli your connection lost felan diyor head to head e girmeye çalışıyorum oradada hata veriyoe ne yapacağım ben
Ea Games'in sitesinden ayarlar kısmından Ülkeni Türkiye Olarak seç.. bunu yapmazsan bağlantı problemlerin çok olur.. -
quote:
Orijinalden alıntı: eRkannYLDZ
quote:
Orijinalden alıntı: cakal41234
Arkadaşlar origin den fifa 12 aldım . oyuna girince ultumade team e felan giriyorum tam online maç yapıcam sürekli your connection lost felan diyor head to head e girmeye çalışıyorum oradada hata veriyoe ne yapacağım ben
Ea Games'in sitesinden ayarlar kısmından Ülkeni Türkiye Olarak seç.. bunu yapmazsan bağlantı problemlerin çok olur..
TURKEY seçili şuan . Ama bazen böyle 6-7 defa coonect lost diyor ama 1 kere baglandıkdan sonra sorun kalmıyor sizdede oluyormu öyle?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X