Şimdi Ara

origin hesabi calindi arkadas litemde olanlar yardima ihtiyacim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • edit: help.ea.com cabuk mudahilesi sonucunda hesabi geri aldim. oyunlarin keyini , kredi karti son 4 rakamini sorup, emaili ve sifremi deyisdirdiler.

ilk kez help.ea.com memnun ayrildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj1hp -- 10 Eylül 2012; 1:53:04 >

• originden forget password yap mailini yaz daha origin ıd ni.. mailine mesaj gelir.. ordan yeni şifre oluşturursun.
  • nasli yapti bilmiyorum ama, emaili ayni zamanda sifreyi , origin idi deyismis. help.ea.com sordum simdi hesap yeniden benim ama nasil yaptina dayir hic bir fikirleri yok
  • valla benimde basıma gelmisti allah'tan kimin yaptıgını biliyordum EMRE abi (riv9) sayesinde Hallettik Aldık ama Tüm UT oyuncularım Felan Gitmisti .. Allah Yardımcın Olsun Ne Diyelim...Aldın mı direk e posta nı deistir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YuNuSHD

valla benimde basıma gelmisti allah'tan kimin yaptıgını biliyordum EMRE abi (riv9) sayesinde Hallettik Aldık ama Tüm UT oyuncularım Felan Gitmisti .. Allah Yardımcın Olsun Ne Diyelim...Aldın mı direk e posta nı deistir.

cabuk haberdar oldum help.ea.com yardimyla hemen hasabi geri aldim. benim adam fifa 13 icin calmis hesabi origin idde Laurafifa13 yapmisdi, ama ea nasil yapildina dair bir fikirleri yokdu, hesap emaili benim ip uzerinden deyisdini soylediler bende hemen nolur ne olmaz diye anti-virus yazdim
  • bende diyorumki bu çocuk nerede :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.