Şimdi Ara

Origin hesabımla Steam hesap takas ! ! ! !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaslar uzun zamandır bf 4 oynadım ve origin hesabımda siteninde bedava dagıttıgı tüm oyunlar mevcut ayrıca battlefield 4 icinde olmakla beraber
    Battlefield 3 oyunuda var istedigim şey ise sağlam bir '' Steam '' hesabıyla takas

- Öncelikle isteğim elbette eş değer bir fps ile takas olması buda Call Of Duty Ghost oluyor arkadaşlar (en az bir DLC varsa güzel olur )

steam hesabınızda ki diğer oyunlarıda söyleyebilirsiniz özel olarak ama Call Of Duty ghost kesinlikle olmasını istiyorum !

Konuya göz atıp çevrenize yada siz alıcıysanızda bana ulaşırsanız çok sevinirim iyi forumlar arkadaşlar ...

• Şöyle söylim ghosts çöp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya hocam simdi bf daha genis falan hos oyun ben uzun süre oynadım fakat cod daha boyle bire bir aksiyona dayalı gibi geldi gözüme hem sadece ghost icin degil steam hesapta left4 dead 2 gibi oyunda oldumu güzel olur eş değer bir hesapla takas yapmak istiyorum :)
  • Arkadaslar tıtanfall ı olan bır orıgınlede takas yapabılırım elınızde varsa pm olarakta ulasabılırsınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu gunceel +

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • günceel !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Steam Hesabı
    10 ay önce açıldı
    7 oyunlu steam hesabı 15 lira
    4 yıl önce açıldı
    SATILIK STEAM HESABI
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.