Yıllardır metin2 oynamıyorum. Ejderha gücü şaman açtım ve şu an 40 lv 914m para var. Bu parayı nasıl kullanmalıyım ? Ve 40 lv sonrasında neler yapmalıyım ? |
Origins2 Global Ana Konu | 20.07.2019 | 11 Dil Desteği (6. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Şu Türkçe rehberi tavsiye ederim. Oldukça bilgilendiricidir.
origins2
[TR/EN/RO] Lv55-80 FARM GUIDEhttps://board-origins2.org/index.php?/topic/3044-trenro-lv55-80-farm-guide/ -
Rubi'den sonra farmlamak zor geldi, perma itemler çok pahalı 40kkk 50kkk kostümler. Günde 2-3 saat evde olabiliyorum ve günde 4-5 kere boss kesmekle olacak iş değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCaat -- 26 Ağustos 2021; 12:43:31 > -
quote:
Orijinalden alıntı: MrCaatRubi'den sonra farmlamak zor geldi, perma itemler çok pahalı 40kkk 50kkk kostümler. Günde 2-3 saat evde olabiliyorum ve günde 4-5 kere boss kesmekle olacak iş değil.
Bir svde Rumen oyuncu sayısı ne kadar fazlaysa item fiyatları da o kadar abuk oluyor zaten.
-
Bugün hesaba tekrar gireyim tekrardan oynayayım dedim 4 gündür girmediğim hesap banlanmış gerçekten çok ilginç. :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: MrCaatBugün hesaba tekrar gireyim tekrardan oynayayım dedim 4 gündür girmediğim hesap banlanmış gerçekten çok ilginç. :D
Sor takıma, veya siteden girmeye çalış orda sebebi yazar.
-
Christmas Etkinliği ay boyunca devam ediyor. Yenilenen tasarımıyla O2'yi denemenizi tavsiye ederiz.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X