Şimdi Ara

Orijinal Avatar: The Last Airbender'ın devam dizisi geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Orijinal Avatar: The Last Airbender'ın devam dizisi geliyor
    2005-2008 yılları arasında Nickelodeon kanalında yayınlanan Avatar: The Last Airbender, zamanla tüm zamanların en başarılı animasyon dizilerinden birine dönüştü. Oldukça sağlam bir hayran kitlesi edinen The Last Airbender, böylece koca bir franchise başlattı. Bu franchise'ın bir parçası olan live-action dizi uyarlaması, geçtiğimiz yıl Netflix'te izleyici ile buluştu.

Son dönemde daha çok bu live-action dizisiyle gündeme gelen Avatar: The Last Airbender, şimdi animasyon tarafında da heyecan verici bir duyuruya konu oldu. Nickelodeon kanalı, Avatar: Seven Havens adını taşıyan devam dizisine resmi onayı verdi. Animasyon türündeki bu dizi, orijinal Avatar: The Last Airbender dizisinin devamı niteliğinde olacak ama hikâyeyi yıllarca ileriye saracak.

Ayrıca Bkz.Bugüne kadar çekilmiş en iyi samuray filmleri

Avatar: Seven Havens'ı Orijinal Dizinin Yaratıcıları Hazırlıyor

Orijinal dizinin yaratıcıları olan Michael DiMartino ve Bryan Konietzko'nun hazırladığı Avatar: Seven Havens, The Last Airbender gibi 2D bir animasyon dizisi olacak ve toplam 26 bölümden oluşacak.

Avatar: Seven Havens, büyük bir felaketin sonrasında geçiyor. Genç bir toprak bükücü, Korra'dan sonra gelen Avatar'ın kendisi olduğunu öğreniyor. Ancak bu felaket çağında Avatar bir kurtarıcı olarak değil, yıkıcı bir güç olarak görülüyor. Bu yüzden genç kızın hem peşine düşen insanlardan hem de ruhlar aleminden düşmanlardan kaçması gerekiyor. Bu yolculukta ona uzun zaman sonra karşılaştığı kayıp ikizi eşlik ediyor. İkisinin, insanlığın son kalesi düşmeden kendi kökenlerine dair gizemi çözmeleri ve diyarı kurtarmaları gerekiyor.

Yapımına başlanan Avatar: Seven Havens için henüz bir yayın tarihi açıklanmadı.

Kaynak:https://www.comingsoon.net/tv/news/1925495-avatar-the-last-airbender-sequel-seven-havens-korra

• Legend of korra vardı zaten fena değildi umarım yeni çekilecek olan düzgün olur.

• Korra saçmalığından sonra toparlayabileceklerini sanmıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • khaos kullanıcısına yanıt

katılıyorum hiçbir zaman ilk i gibi olmayacak.

filimlerde tam fiyaskoydu

• Yazarlarda Aaron Ehasz yok sanırım. Kendisi ilk avatarın başyazarı oluyor. Korrada çalışmadı. Bunda da yok. O yüzden pek beklentim yok maalesef.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Korra ile evrenin ırzına geçmişlerdi "en sjw biziz" ayağına

Bakalım bu nasıl olacak

Ayrıca 15 fps bataklığına sürüklenmezler yine umarım. Biraz Asyalıları örnek alın da şöyle gözümüz gönlümüz şenlensin animasyonlar ile

• Hiçbiri ilki gibi olamadı. Ne devam dizisi ne de filmleri.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Açıkçası 2005-2008 döneminden sonraki heyecanı yaratmadı. 2011-2014'te Legend of Korra izlediğimizde ilk başta büyük heyecan yaratsa da her sezon ayrı bir villain ile başka konulara atlanması, güzelim 2 villain'ın kısa sürede harcanması dizinin kalitesini öldürdü. Bir de Korra'nın neredeyse hiç emek vermeden bütün Avatar güçlerine sahip olması, metal bükmenin, yıldırım bükmenin, lav bükmenin artık ele ayağa düşmesi diziden soğumamıza sebep olmuştu. Atavar Son Hava Bükücü'de bu yeteneceklerin ya da becerilerin çok nadiren kullanıldığını herkesin yapamadığını, bir yetenek çok zor elde edilen bir beceri olduğunu bize göstermiştir dizi. Böyle şeyleri görmek karakterlerin ne kadar güçlü ne kadar güçlü ve özgün olduğunu da gösteriyordu. Korra'da bakıyorsun rütbesiz er bile metal büküyor, metal halat büküyor vs. En son da zaten SJW ayağına avatarımızı lez (biseksüel) yaptılar iyice boku çıktı. Ben baştan fan-made şeyler sanıp umursamıyordum. Ne zaman ki son bölümü izledim ve gördüm fikirlerim değişti.

Bir de haberde The Last Airbender'dan sonrasını anlatacak demiş haber editörü ama olay Korra Efsanesi'nden sonrasını anlatıyormuş. Sonraki avatar. Korra'da bile arada ciddi bir zaman farkı varken buradaki zaman farkı daha da büyük. O zaman The Last Airbender'dan sonrasını anlatacak demenin anlamı nedir ki? Korra'dan sonrasını anlatıyor deyin biz de hiç umursamayalım. Açıkçası hiç heyecan yaratmadı ne yalan söyleyeyim. Hem Korra'dan dolayı hem Korra gibi bir formülü alıp Korra Efsanesi'nin sonrasını anlatması hem de aradan böyle uzun yıllar geçmesi yüzünden. 2008'den sonra bu boşluğu dolduracak hiçbir şey gelmemiş ve yıl 2025.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yani yeni birşeyler izleyelim şu tekrarları bırakın yeni diziler filmler görelim bıktırdı doğrusu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.