Şimdi Ara

Orijinal batarya mı yoksa yan sanayi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangisini tercih ediyorsunuz, ikisinin de olumlu ve olumsuz yanları nelerdir?

Deji woyax batarya gerçekten orijinalden daha uzun süre dayanıyor mu, ikisi de yüzde yüz pil sağlığı seviyesindeyken?

Yetkili servislerde telefonu sıfırlamadan (fabrika ayarlarına döndürmeden) orijinal pil değişimi yaptırmak mümkün mü?

Yan sanayi deji gibi pillerde patlama, yangın çıkması, şişme, ekrana zarar verme, anakarta zarar verme gibi durumlar olabilir mi? Risk ne boyutta?

Yan sanayi pil takmanın iyi yanı ucuz olması ve evde kendimiz yapabiliyor olmamız, ama sızdırmazlığın bozulmasına karşı ne yapıyorsunuz? Yetkili serviste sizce buna dikkat ediyorlar mı? Yetkili serviste çalışan bir tanıdığım testlerinin yapılıp öyle telefonun teslim edildiğini söylemişti.

Deji ile ilgili yorumlarda ilk birkaç ay iyi olduğu sonra hızla şarjla ilgili sorunların oluşabildiği yorumlarını çok okudum, mesela şarjın çabuk bitmesi, geç şarj olma, çok ısınma, kapanma vs., bunlarda doğruluk payı var mı?

Benim telefonum iPhone SE 3 modeli. Telefon çok iyi aslında ama pili gerçekten berbat. Pil ömrü de çabuk bitiyor; her ne kadar orijinal cihaz ve kablo ile şarj etsem ve %20-80’e özen göstersem de. Oyun sosyal medya, video müzik falan da yok; telefonu arama yazma ve döküman, navigasyon, hesap makinesi gibi işlemler için kullanıyorum sadece. Siz SE 2 ve SE 3 modelleri ile ilgili bu açıdan ne düşünüyorsunuz?

• Satarken sorun yaşamam öyle sıkıntılarım yok derseniz deji alın ben kullanıyorum bu bataryanın yazılım olayı var onu yapamıyorum yapmıyorum orijinalinden daha iyi verim aldım benim tecrübem bu yönde.
  • rayli82 kullanıcısına yanıt
    Ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Cihaz nedir?
  • Orijinal varken yan sanayi niye kullanılır ki ben cidden anlamıyorum deji muji fuji g.tunuzde patlar sonra ah vah edersiniz.
  • Yan sanayi bataryaya sahip telefonu şarja bile takmam. Ne olur ne olmaz
  • Pil değişimi esnasında yetkili apple servislerinde cihaz fabrika ayarlarına sıfırlanıyor mu?
  • Orjinal tabiki.

• H4- H kullanıcısına yanıt

Sıfırlamanı istiyorlar, benim pil ölüydü şarj sorunu vardı sıfırlamadan verdim aynı şekilde aldım. Normalde yedeklemiştim tedbir amaçlı ama sıfırlar verirsen iyi olur, sonuçta banka uygulamaları falan var kafan rahat olur en azından.

• asi_mawi kullanıcısına yanıt
    Benim bulunduğum şehirde Apple yetkili servisi sıfırlamayı kullanıcıya bırakmıyor, direkt cihaz teslim alınırken fabrika ayarlarına sıfırlıyorlar şirket politikası gereği.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.