Benim bas isteğimi karşılayacak şekilde kulaklık arama çabalarım devam ediyor. Creative HN-700 diye bir model buldum. 40 mm neodymium mıknatısı var. Tabi ki EP-630'dan tamamen ayrı kulvarlarda. Bu ürünü kullanan var mı? Ürün hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Ayrıca HQ-1700 diye bir model de var ama bu kulaklığı benim medya oynatıcı da kullanamam herhalde. Kullandığım model Creative Zen Vision M. Ayrıca taşıması zor gibi duruyor.
Orjinal ile sahtesi arasındaki karşılaştırma resimleri. REsimelr fazla ve büyük boyutta olduğu için kotalı arkadaşları düşünekrekden direk linkleri veriyorum.
Arakdaşlar benden size bir tavsiye resimlere bakmaya en sondan başlayın sanırım sırasını ters vermiş adam sondan başlarsanız yavaş yavaş silikon tıpları falan çıakrıyo kabloları gösterio. Bazı resimlerden bir kaç tane var gibi ayıklıyamadım tam kusurabakmayın ...
Valla bence de fotoğrafları tekrar eklersen çok iyi olucak bizler için...
fotoğraflar açılmıyo ya bi upload etsen
ep 630 şu anda sanalmarketim de ve vatan bilgisayarda var..fiyatı 40 lisaya kadar gerilemiş ama cx 300 ün fiyatı nerdeyse hala aynı..sanırım ep 630 alıcam.bas çok önemli benim içinde...karar değiştirmeye gerek yok sanırım..
hb'den aldım 1 hafta once hala kargolamamışlar ya, bu aralar hepsiburadan alıp da eline geçen var mı ep-630
hocam şu linklere bi göz atsan hiçbiri açılmıyorda
arkadaşlar ben sanalmarketimden aldım kutulu kablolar y şeklide değil aynı boyda sahte olduğunuda düşünmüyorum cowond2 kullanıyorum ve bass ağırlıklı eq ayarım var seste 40 kadar hiçbir bozulma yaşamıyorum zaten sanalmarketimde sahte satacak değil herhalde
bence sana ie4 lazım.Ben gg den yarenmurat isimli kullanıcıdan aldım.Onda varmıdır elinde sor bi.Ucuza bulabilirsin.Orjinaldir bende kullanıyorum su anda