metinin yeni nesil soruları ne düzeyde tyt mat kitabında sacma sorular cıkıyordu da baya < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Orijinal geometri mi Acil geometri mi ? (2. sayfa)
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0932X7YH6
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
tamamdır teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yenisi daha iyi sanki. Bir de eskisi yok galiba .d
Şundan bahsediyorsunuzdur umarım.
-
-
acil öyle bir kitap ki şu an bile çözesim geliyor
-
bence tam tersi acil konuyu tanımak için orijinal kırmızıda zorluyor -
Olsun olsun alışırız hocam, zaten yeni nesil sormuyorlar mı :d ? O kadar kötü değil de işte, detaylı bilgi isteyen yerleri, soruları unutmuşum.
-
Birey B çöz . Ardından bence direkt acile geç . Düzeyleri yakın kitapları çözmek bence vakit kaybı.
Yoğun çalışan biriysen tabi orjinali da çözebilirsin ama diğer derslere de gereken zamanı ayırabileceksen eğer. Ben olsam birey b den sonra acile geçerdim.
Acil 2 defa bile çözülür . Ardından geometri denemelerini soru bankası gibi çöz. Amacın sınava yakın soruların olduğu kaynaklar olsun. Klasik ve çıkmayacak sorular belli bir düzeye geldikten sonra sana bir şey kazandırmaz. O yüzden acilden sonra deneme diyorum. Acilin denemeleri , bilgisarmalın ve endemiğin denemeleri. -
Ben yine de kendimden emin değilim. Dediğim gibi nisan-mayıs gibi bitirebilirsem BRY B yi bayağı zamanım kalacak. Yazın endemik yeni nesil geometri sb+ orijinal giderim büyük ihtimalle. Ağustos gibi acil geçerim, yanında da dediğiniz gibi denemeleri soru bankası gibi çözerim. Herhalde fulletmeye yakın yaptırır bu plan, 2022'de ? :D
-
acil kenan kara nedeniyle şu an en iyisi. sorular da bir tık daha iyi.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X