Şimdi Ara

Orijinal geometri mi Acil geometri mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
4.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • metinin yeni nesil soruları ne düzeyde tyt mat kitabında sacma sorular cıkıyordu da baya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamamdır teşekkür ederim

• bekareeksidörtace B kullanıcısına yanıt

Hocam yenisi daha iyi sanki. Bir de eskisi yok galiba .d

https://www.n11.com/kitap/egitim/ygs-ve-lys?utm_source=comp_cimri&utm_medium=cpc&utm_campaign=cimri_genel

Şundan bahsediyorsunuzdur umarım.

• bundan bahsettim hocam sahaflarda filan vardır belki.senin attığın yeni nesil ağırlıklı oldu galiba zorlayabilir
    Orijinal geometri mi Acil geometri mi ?

• acil öyle bir kitap ki şu an bile çözesim geliyor

• Belakral61 B kullanıcısına yanıt
    bence tam tersi acil konuyu tanımak için orijinal kırmızıda zorluyor
  • bekareeksidörtace B kullanıcısına yanıt

Olsun olsun alışırız hocam, zaten yeni nesil sormuyorlar mı :d ? O kadar kötü değil de işte, detaylı bilgi isteyen yerleri, soruları unutmuşum.

• Leader of Birmingham. kullanıcısına yanıt
    Birey B çöz . Ardından bence direkt acile geç . Düzeyleri yakın kitapları çözmek bence vakit kaybı.
    Yoğun çalışan biriysen tabi orjinali da çözebilirsin ama diğer derslere de gereken zamanı ayırabileceksen eğer. Ben olsam birey b den sonra acile geçerdim.
    Acil 2 defa bile çözülür . Ardından geometri denemelerini soru bankası gibi çöz. Amacın sınava yakın soruların olduğu kaynaklar olsun. Klasik ve çıkmayacak sorular belli bir düzeye geldikten sonra sana bir şey kazandırmaz. O yüzden acilden sonra deneme diyorum. Acilin denemeleri , bilgisarmalın ve endemiğin denemeleri.
  • ayetulkubra kullanıcısına yanıt

Ben yine de kendimden emin değilim. Dediğim gibi nisan-mayıs gibi bitirebilirsem BRY B yi bayağı zamanım kalacak. Yazın endemik yeni nesil geometri sb+ orijinal giderim büyük ihtimalle. Ağustos gibi acil geçerim, yanında da dediğiniz gibi denemeleri soru bankası gibi çözerim. Herhalde fulletmeye yakın yaptırır bu plan, 2022'de ? :D

• acil kenan kara nedeniyle şu an en iyisi. sorular da bir tık daha iyi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.