Arkadaşlar biraz özel bi soru oldu ama malum hepimizde memory stick vardır orijinal kullananlarda bile
ben yeni aldım PSP 3004 350 tlye ve 16 gb hafıza kartı a kalite çakma hızlı ve 15. bilmemkaç gerçek hafızası var
90 liraya aldım hafızayı ve az önce GG da 111 tl ye orijinal olduğunu iddia eden ms produo gördüm 16gb
yorumlara da biri magic gate supported dediğini yazmış
teknosada 199 tl olan bişey bu kadar ucuz olabilir mi
supported yazan çakma ms pd olabilir mi
bunun yanında forumda bi arkadaşın da teknosadan aldığı ms in unknown yazdığını başka bi arkadaşın da orijinal 4 gb aldığını ve oyunların kaybolduğunu yazdığını gördüm
benim psp ise bi oyunda takılmadı sadece şarkı geçerken takıldı ama bi oyun bildiğin kasıyo sıkıldım olaydan zaten kapadım foruma geldim
acaba bu çakmayı bi şekilde geri verip o 111 liralığı mı denesem?
Sony dispiritörü olan bir mağazadan 180 lira civarı 16 gb kartı edine bilirsin 60 ay garantisi var ;).Ne Teknosa ne Bimeks salla oraları.Sanırsam Vestel Satıcıları Sony Dispiritörlüğünü aldı :)
teşekkür ederim orijinalliğinden 100% emin olucağım yer zaten Sony mağazasıdır ama beni kıl eden olay bu sorduğum sorular bilgisi olan varsa çok berhudar olucam
kardeş hafıza kartı konusunda gg esnafıyla hiç uğraşma mutlaka zararlı çıkarsın, sana tavsiyem git bi teknoloji mağazasına veya hepsiburada gibi sitelerden Sandisk Ultra II marka kart al, sandisklerin çakma olanları pek yaygın olmadığı için sandisk almak her zaman daha güvenli.Fiyatı da orijinal sony ile aşağı yukarı aynı. ya da en yakınındaki sony shop'a psp'nle git kartı orada deneyerek al, karar senin.
1- Magicgate Supported Sa Orjinal karttır 2-199 TL bi tane 16lk karta vereceğine hızlı çakma 3 tane 8 gb alırsın 120 tl eder toplam :) 3-Fakat Orjinal olunca PSP ye ISO müzik falan atarken daha hızlı atıyor