Şimdi Ara

ORİJİNAL PARFÜM TAVSİYELERi ve DEĞERLENDİRMELERİ KONU BAŞLIĞI (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
21.700
Cevap
333
Favori
1.629.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eediz

quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

quote:

Orijinalden alıntı: eediz

quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

Eediz diğer kokular hakkındaki yorumlarını bekliyoruz ;)

ya ben orjinallerini bilmediğim için sadece zevkime göre yorum yapıourum :D bugünün kokuları armani mania black code a benzio sanki yada ne biliyim otarz bi koku ama biraz daha keskini. Tom Ford u da hiç sevmedim. Viks gibi kokuo ya çok kötü :( beğenmedim.Ultraviolate de yine ağır ama kalıcı parfümler kategorime girdi.4. sıktığım versace blue jeans çok hafif ve omo gibi böle fresh bi kokusu var. Bilmiyorum ya parfümler bozuk mu geldi anlamıyorum ki :( Son denediğim parfüme bayıldım sadece . Lancome hypnose . çok kalıcı ve hoş bi kokuydu ne çok ağır değil nede fresh değil. Böle armani black code a benziodu o da sanki.

Viks gibi kokusu olan givenchy pour home'dur, Versace blue jeans de kesinlikle çok hafif bir koku değil ağır bir kokudur omo gibi de kokmuyor bunlar kokuları mı karıştırdı acaba

Yaa bildigin viks ya cok agir bidr bilmiourum bida sikaamam migdem bulandi ama gayet tom ford kodu yanlis olabilir bvlgari de agir biraz evet ama cok kotu deil

Kod tom ford kodu olabilir de tom ford öyle ağır bir koku değil kesinlikle miğde bulandırıcı hiç değil givenchy pour home desen anlarım armani code tutmamış hiç çok turunçgile kaçmışlar beğenmedim açıkcası

• Bugun ve yarin butun parfumlerin kaliciligini dwnicem
  • mesajim dolassin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

selam arkadaşlar böle 20li yaşların başı için fresh ve okyanus esintileri olan bi parfüm önerebilirmisiniz........tam alkalı diil ama burrbery sport için fikri olan var mı....aslında fresh odunsu kokularda olabilir......ufffff kafam çok karışık:)

davidoff cool water, issey miyake, kenzo pour homme, givenchy insense ultramarine

bu 4 ünden davidoff la ultramarine deniz esintilerini andırır diğer ikiside fresh tarzda kokular yaşına gider

bu arada burberry sport u bilmiyorum ama onun yerine sana alternatif olarak azzaro chrome sport ve jil sunder sport u tavsiye ederim özellikle azzaro çok iyidir
  • Arkadaslar az once bargellodan ciktim, burger kinge ugradim, bana hediye edilen ama begenmedigim parfumu hicbir sorun olmadan degistirdiler, saolsunlar, 585 kodlu hugo boss - boss #6 aldim, gercekten tam bana gore... Ne cok agir ne cok fresh ama kalici.. Gitmeden tekin acarda kokladim oyle ugradim bargelloya.. Adamlar tipa tip ayni yapmislar helal olsun.. Birde bende 1 million vardi ixoradan almistim, onu bir arkadasa verdim aldigim fiyata, onunlada issey miyake ve lacoste red aldim, arkadaslar adamlar gercekten issey miyakeyi inanilmaz benzetmisler, daha once hediye gelen orjinalini kullanmistim, arada fazla fark yok diyebilirim, herkese tavsiye ediyorum. Gelelim lacoste red'e... Nasil tarif etsem, tipiniz duzgunse ve bu parfum uzerinizdeyse, kiz arkadasiniz birden sizi opup, yalamaya baslayabilir, o derece tatli bir koku ve orjinaline cok yakin... issey ve lacoste u yaz icin kullanmayi dusunuyorum, hugo boss ise daha cok kis ve ilkbahar kokusu, ama yazinda serin aksamlarda kullanilabilir. Benden bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah_Tr -- 5 Mart 2011; 11:41:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emrah_Tr

Arkadaslar az once bargellodan ciktim, burger kinge ugradim, bana hediye edilen ama begenmedigim parfumu hicbir sorun olmadan degistirdiler, saolsunlar, 585 kodlu hugo boss - boss #6 aldim, gercekten tam bana gore... Ne cok agir ne cok fresh ama kalici.. Gitmeden tekin acarda kokladim oyle ugradim bargelloya.. Adamlar tipa tip ayni yapmislar helal olsun.. Birde bende 1 million vardi ixoradan almistim, onu bir arkadasa verdim aldigim fiyata, onunlada issey miyake ve lacoste red aldim, arkadaslar adamlar gercekten issey miyakeyi inanilmaz benzetmisler, daha once hediye gelen orjinalini kullanmistim, arada fazla fark yok diyebilirim, herkese tavsiye ediyorum. Gelelim lacoste red'e... Nasil tarif etsem, tipiniz duzgunse ve bu parfum uzerinizdeyse, kiz arkadasiniz birden sizi opup, yalamaya baslayabilir, o derece tatli bir koku ve orjinaline cok yakin... issey ve lacoste u yaz icin kullanmayi dusunuyorum, hugo boss ise daha cok kis ve ilkbahar kokusu, ama yazinda serin aksamlarda kullanilabilir. Benden bu kadar.

Yorumun için sağol arkadaşım hugo boss hugo yazlık bir kokuyken hugo boss boss kışlık bir koku.Bargellodan alacak arkadaşlara yardımcı olur inşallah

• bizimde arkadaş bargello nun lacoste red ini kullanıyor gerçekten inanılmaz kalıcı ve farkedilir bir koku hani arkasında iz bırakan kokular vardır aynen öyle bu da orjinaliylede birebir diyebilirim

ama red hakkında genel bir görüş genelde kalıcı olmadığına dair özellikle dpden alan arkadaşlarda böyle bir şey gözlemlemiştim dpdeki lacoste red ide beğenmiştim aslında ama zannederim kalıcılık konusunda bargello daha önde
  • quote:

Arkadaslar az once bargellodan ciktim, burger kinge ugradim, bana hediye edilen ama begenmedigim parfumu hicbir sorun olmadan degistirdiler, saolsunlar, 585 kodlu hugo boss - boss #6 aldim, gercekten tam bana gore... Ne cok agir ne cok fresh ama kalici.. Gitmeden tekin acarda kokladim oyle ugradim bargelloya.. Adamlar tipa tip ayni yapmislar helal olsun.. Birde bende 1 million vardi ixoradan almistim, onu bir arkadasa verdim aldigim fiyata, onunlada issey miyake ve lacoste red aldim, arkadaslar adamlar gercekten issey miyakeyi inanilmaz benzetmisler, daha once hediye gelen orjinalini kullanmistim, arada fazla fark yok diyebilirim, herkese tavsiye ediyorum. Gelelim lacoste red'e... Nasil tarif etsem, tipiniz duzgunse ve bu parfum uzerinizdeyse, kiz arkadasiniz birden sizi opup, yalamaya baslayabilir, o derece tatli bir koku ve orjinaline cok yakin... issey ve lacoste u yaz icin kullanmayi dusunuyorum, hugo boss ise daha cok kis ve ilkbahar kokusu, ama yazinda serin aksamlarda kullanilabilir. Benden bu kadar.

Issey Miyake ve Lacoste Red'i de bargellodan aldın değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ed Vedder

quote:

evet hepsini beyoglu bargellodan aldim. Hugo 110 ml, digerleri ise 50 ml. Suanda red hala kokuyor bilegimde, issey ise rede nazaran daha az kokuyor. Ama yinede ikiside gayet kalici

• ixoradan armani gio aldım orjinalini bilmiyorum kokunun ama iyi bir marka oldugu için aldım fakat hiç memnun kalmadım koku güzeldi ama hiç kalıcı değil hangisinde iyidir armani gio diğer markalarınkini deneyeyim orjinale yakın ve kalıcı olsun
  • bvlgari black ,fahrenheit ixora da ve dp de nasıl deneyen var mı?
  • içerisinde turunç kabuğu ve ağaç kavunu olan parfüm arıyorum bilen varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StormBird
    içerisinde turunç kabuğu ve ağaç kavunu olan parfüm arıyorum bilen varmı.

tam olarak bilmiyorum ama bi issey miyakeyi deneyin derim, oda turuncgil ve aromatik
  • quote:

Orijinalden alıntı: quicksand

bvlgari black ,fahrenheit ixora da ve dp de nasıl deneyen var mı?

bvlgari black dpde çok başarısız fahrenheit dpde fena diil ixora nasıl yapmış bunları bilmiyorum
  • Bargello fahrenheit'i güzel yapmıştı bvlgari black'in orjinalini beğenmediğim için denemedim yanık lastik gibi kokuyordu başta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GKHN1905 -- 6 Mart 2011; 12:10:15 >
  • Dar gelirliliğin lüzumu yok. Gidin bankadan kredi çekin de doldurma parfüm almayın
  • Bende yakında yazlık orjinal parfüm alıcam yeni mesajlarıda okudum listem biraz değişti.
    Lacoste Red
    Issey Miyake
    Davidoff Cool Water
    Jean-paul Gaultier

Issey miyake'yi aslında orjinalini denediğimde beğenmemiştim ama ondan önce 4-5 koku denediğim için emin olamıyorum tekrar deniycem
  • Harcadığım yediğim içtiğim için kimseye boyun bükmemek el açmamak daha onuruma dokunuyor. Çok görüyorum mercedeslerde bmwlerde gezip de kardeş bir 10 liralık benzin mazot atsana diyeni.
    Benzin için yola çıkmayacağıma lpg'li araba ile çıkarım zihniyet farkı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ed Vedder

evet hepsini beyoglu bargellodan aldim. Hugo 110 ml, digerleri ise 50 ml. Suanda red hala kokuyor bilegimde, issey ise rede nazaran daha az kokuyor. Ama yinede ikiside gayet kalici

İyi kokular seçmişsin, hayırlı olsun. Burada genellikle ixora beğeniliyor ama benim favorim bargello. Kokuları benzetme ve kalıcılık gayet iyi. Benim denediğim parfümler için bunu rahatlıkla söyleyebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.