Şimdi Ara

Orijinal Timberland Tarçın | Kapıda Öde, Rahat Et! | Sertifikalı, Kutulu ve Faturalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle işimden bahsedeyim sizlere. Toptan imalat ve ihracat ile uğraşıyorum, dilediğiniz her ürünü yurtdışından getirebilirim. Nasıl gümrükten geçiriyorum? Orası benim sırrım
    Türkiye'de bir çok alt bayim bulunduğu kadar çakmam da bulunmaktadır. Bu konuda vereceğim bilgiler dışarısında benim adımda satış yapan kimse ile iletişime geçmeyiniz.
    Bütün ürünlerim orijinal olup adınıza yasal fatura kesilip gönderilmektedir. Orijinal değilse diye düşüncelerinizi gidermek için ücretsiz kargo ile kapıda ödeme olarak gönderim yapıyorum. Dilerseniz havale/eft de yapabilirsiniz

İletişim : Konu altından, PM olaraktan
    Ödeme yolları : Kapıda ödeme, Havale/EFT
    Fiyat : 199 TL

Erkek numaralar ; 40,41,42,43,44
    Bayan numaralar ; 36,37,38,39

Erkek ürün görselleri ;

Orijinal Timberland Tarçın | Kapıda Öde, Rahat Et! | Sertifikalı, Kutulu ve Faturalı

Bayan ürün görselleri ;

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feel My Heart -- 6 Aralık 2015; 10:02:44 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyatı göremedim ben,hayırlı satışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbuzol

Fiyatı göremedim ben,hayırlı satışlar.

Unutmuşum, 199 TL

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Timberland botlarını 46 numaraya kadar yapmaktadır. Sahibinden , buradan veya bilimum yerlerde satıcılar maksimum 44 numaraya kadar ayakkabı satıyorsa , bilin ki orjinal değildir. Kapıda bakın gibi olasılıkların sebebi , orjinal ile birebir aynı olmasıdır , sizi yanıltmasıdır. Fatura işi , vergi numarasını almış her dükkanın yapabileceği bir iştir. Hadi iyi akşamlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.