Bildirim
Orijinal Windows yardim
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Dreambox ile üniversite öğrencisi isen sınırsız bir seferlik lisans alabilirsin. ayrıntılı bilgiyi çok defa anlattım foruma Dreambox yazarsan bulursun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Verdiğin bilgi için teşekkürler pek beceremesemde hala araştırmaya devam ediyorum.merak eden arkadaşlar için dreambox değil dreamspark olucak yazım yanlışı olmuş orada
teşekkür ederim herhalde dreamspark da ismini değiştirmişti. ben oradan indirmiştim.
Okuldada biraz koşturup araştırdım hizmet 15kasimda aktif olacakmış birde tam olarak anlamadığım win10herkese mi oluyor özellikle bir şey yapmam gerekli mi okul icinde
örnek öğrenci olursanız :) şaka bir yana inşallah premium üye yaparlar. normalde de sıkıntı çıkmaz ben kendi Windows dreamspark şahsen. hiç sıkıntısı yok fazlası var.
İnş sıkınti yasamam birde bilginiz varsa monster ips ekran sorunu her notebooklaridna çıkıyor mu tn mi almam gerek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X