Şimdi Ara

Orion Mu Season 6 [TR]-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://forum.donanimhaber.com/m_60036862/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60036862

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamsi222 -- 22 Nisan 2012; 16:27:46 >

• oyun kalıcımı?sormamın amacı coğu türk serverları 1-2ay süreyle deneme amaçlı açılan serverlar..beni bu konuda bilgilendirirseniz oyuna arkadaşlarımla beraber katılmayı düşünüyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuKoLiK

oyun kalıcımı?sormamın amacı coğu türk serverları 1-2ay süreyle deneme amaçlı açılan serverlar..beni bu konuda bilgilendirirseniz oyuna arkadaşlarımla beraber katılmayı düşünüyoruz...

Evet Arkadaşlar Oyun Kalıcıdır Bu Nedenler Tüm Sitelere Reklam Vererek Üyelerimizi Arttırmaya Çalışıyoruz Her Geçen Gün Daha İyiye Gitmeye Çalısıyoruz Bidaki Ayada Sunucunun Ramını 2 Katına Cıkarıcaz Gelebilirsiniz Yani ..
  • oyuna giris yaptım.ama oyun cabuk sıkıcı hale gelicek gibi geldi çünkü adam fullenince oyun biticek oyuna gr sistemini getirebilirmisiniz mümkünmü acaba?...
  • Servera Grand Reset Sistemi Eklenecektir Zaten Web Shopla Birlikte Daha Yeni Eklentiler Ayın 17 Sinde Eklenecek
  • oyun cok iyi ve oynun admini oyunla gayet yakından ilgili arkadaşlar herkese öneririm.gayet güzel konsept kurulmus dahada iyi olucak inşALLah admin arkadaşada başarılarının ve bize olan ilgisinin devamı dileklerimle.yeni başlayan arkadaşlar pm atsınlar.elimden geldiğince her konuda yardımcı olmaya çalışırım..
    Oyundaki İsmim; EbEdi11-----EbEdi61

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuKoLiK -- 16 Nisan 2012; 22:37:06 >
  • full client i baska bir siteden upload ederseniz geliriz Rapid den cok zor iniyor oyun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: suka4455

full client i baska bir siteden upload ederseniz geliriz Rapid den cok zor iniyor oyun

Yeni Client Linkleri Ayın 18 inde gelicek yeni eklentilerle birlikte
  • arkadasım istersen patch'ide indirebilirsin elinde baska season 6 mu varsa,admin arkadasımız onuda ekledi download kısmına...
  • full client indirdim.
    oyunun loading kısmı doluyor sonra masaüstüne atıyor?
    nasıl giricem?
  • şuanda admin arkadasımız oyunu geliştirmek icin 10 dakkalığına serverı kapattı.server ile ugrastıgı icin sana cevap yazamıyor oyuna girince cevap beklediğini iletirim.olurda ozamana kadar oyna girebilirsen bana mesaj yaz her konuda yardımcı olmaya calışırım.oyundaki ismim FoReSPeCT..
  • Gelişmeleri Web Siteden Takip Edebilirsınız
    Şuan Serverı 3 Saatliğine Kapattık
    Eklenecek Gelismeler

GameGuard System
    Vote Reward System
    WebShop System
    Vip System
    Donate System

Server Saat 11 12 Civarında Aktif Edilekcektir Tüm Oyuncuları Bekleriz Reklamlara Basladık Tüm Sitelerde Hayırlısı Olur İnsallah Doldururuz..
  • Disconnect sisteminide eklerseniz sevinirim Admin Bey...
  • benim sorunum hala devam etmekte.
  • Hayırlı olsun =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aMBaRGo

full client indirdim.
    oyunun loading kısmı doluyor sonra masaüstüne atıyor?
    nasıl giricem?

Yeni Patch Geldi Onu İndirde Girmeyi Dene Veya Resolutiondan Window Mod En Dusugune Acmayı Dene Bi

--------
    OrionMU Yeni Patch
    -GrandReset Sistemi Eklendi
    -Yeni NPC ler Eklendi
    -Yeni S6 İtemleri
    -Kundun Dropları Değistirildi
    -GameGuard Eklendi.

Artık Reklamlara Daha Onem Vericez Lütfen Tanıdıgınız Tüm Arkadaslarınızı Servera Davet Ediniz İyi Oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamsi222 -- 19 Nisan 2012; 20:24:38 >
  • hayırlı olsun başalarilar inaşallah uzun süreli kalır :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.