... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xSwindLer -- 21 Mart 2021; 13:47:7 > |
ORIS Telekom Davetiye Paylaşım Ana Konu (4. sayfa)

-
-
herkese merhaba . Oris telekom üyesi ve satış temsilcisiyim üye olmak isteyenlere de işlemleri hızlı bir şekide üye yapabilirim. İsterseniz kendiniz de benim kodumla üye olabilirsiniz.
cemal faruk tufan
850 475 23 32
ankara
-
Abone kodumu kullanarak Oris Telekom'a abone olan arkadaşlar karşılıklı olarak 1'er AY ÜCRETSİZ kullanım hakkımız oluyor.
Sorularınızı buradan veya PM üzerinden iletirseniz elimden geldiği kadar cevaplamaya çalışırım.
Abone Kodum : 850 475 4026
Harun Alkan -
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xSwindLer -- 21 Mart 2021; 13:47:10 > -
Abone kodumu kullanarak Oris Telekom'a abone olan arkadaşlar karşılıklı olarak 1'er AY ÜCRETSİZ kullanım hakkımız oluyor.
Sorularınızı buradan veya PM üzerinden iletirseniz elimden geldiği kadar cevaplamaya çalışırım.
Harun Alkan -
1 yıldır kullanıyorum. Faturalarım otomatik ödemededir onun için iki taraf içinde ücretsiz kullanım da problem olmaz.
Abone kodu :
850 475 23 32
Cemal Tufan
Ankara -
. -
Harun Alkan -
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xSwindLer -- 21 Mart 2021; 13:47:13 > -
Harun Alkan -
teşekkürler. Problem olmadı. tavsiye ederim.
-
850 475 23 32
cemal Tufan
ankara
-
GÜNCELDİR
Eğer ismimi verirseniz nurullah159@hotmail.com mail üzerinden bilgi verirseniz size dönüş sağlarım.
Memur olduğum için düzenli fatura ödüyorum. Faturalar son ödeme tarihini geçmemesi gerekir. Aklınızda olsun.
Abone Kodum : 850 475 5878
Nurullah Sandilaç
İL:Adapazarı/Sakarya
Oris yetkilileri nereden arkadaşınız diye saçma sapan bir soru sorduğu takdirde discorddan arkadaşız deyiniz. Ayrıca İL falanda soruyor buradaki hiçbir arkadaş il bilgisini paylaşmamış ve bu bilgi verilmediği takdirde bazen işleme almayabiliyorlar.
-
GÜNCEL 2021 Mart
Otomatik ödeme de olduğu için ücretsiz paylaşımdan sorunsuz yararlanabilirsiniz
Abone kodu :
850 475 2332
Abone adı :
Cemal Faruk Tufan
Üyelik tarih :
2020 Mart
Lokasyon :
Ankara
Facebook gruplarından arkadaşız diyebilirsiniz. İşleme alınmaması durumu olursa da pm üzerinden ya da Facebook üzerinden iletişime geçerseniz yardımcı olurum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemal Faruk Tufan -- 23 Şubat 2021; 9:49:17 > -
Facebook adresi -
Teşekkürler -
Harun Alkan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Up
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X