Bildirim
ORITE EMP 159 MPEG4 OYNATICI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadasım heralde karısık çalma modunu kariştirmıssın şarkı çalarken menuden çalma modunu normal yap duzelecektir -
arkadaşlar bende bu mp4 den almak istiyorum mennunmusun nuz msn aderism cbkeser@hotmail.de lütfen ekleyin bu mp4 hakkında konuşalım -
Ya benimde bir sürüm sorunum var ben hayatta tavsiye etmiyorum lütfen şu sorunlarıma çare bulun.1.Şarjı çok çabuk bitiyor özellik olarak 12 saat yazsada menüler arası 5 dk dolaşın şarjın 1/4 ü gidiyor.Bu bir sorun mu yoksa her orite da var mı?
2.Enerji tassarufu ve mp3 leri karısık çalsın isityorum enülerden ok ledigim halde olmuyor.Zaten ekran açıkken aç gibi şarjı gidiyor.Uyku moduna gecemediği için hepten tükeniyor alet..
3.Fm radoyo çalıştıramıyorum hep cızz diye bir ses geliyor.
Yardım edin özellikle şarj konsuunda çok sıkıntılıyım... -
aletin sarjı baya cabuk bitiyo en fazla 2 saat dinleyebiliyorum
bide sarkı sozu gosterme gibi bi ozelligi var mı bu aletin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratalib -- 21 Ağustos 2007; 10:16:56 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X