Arkadaslar bu ikisinden birini almayi dusunuyorum ama kararsiz kaldim aranizda kullananlar varsa veya bir bilgisi olan bana tavsiyede bulunursa mutlu olurum. :)
yada baska bir urun yavsiyeleri bekliyorum (150 ytl limit)
tesekkurler
Arkadaşım sakın ama sakın orite mp4 alma bende emp2300 modeli var berbat bişey ne şarjı adam gibi gidiyor ne dokunmatik tuşları adam gibi çalışıyor ne kulaklığı güzel desteklediği video formatı 1 tane avi onu bile açmıyor tavsiye demişsin ben sonradan creative zen 4gb aldım süper birşey 25 saat mp3 dinliyebiliyorum cok rahat video oynatabiliyor ama 150ytl den pahalı orite alma parana yazık edersin söleyim birebir kullanmış biri olarak yazıyorum bu yorumu
saol kardes orite iyice gozumden dusuyo ztn biraz daha arastirdim ama yorumlarinizi bekliyorum hala kararsizim dedigin modelide arastiricam tekrar saol
Arkadasım bu dedıgın mp4 hem destekledıgı vıdeo formatı az hemde 256k renk goruntu kalıtesı cok ıyı olmaz ama sarjı 36 saat gıdıyor demıs dogru ıse ııdır ama benım sana tavsıyem bılındık marka bı mp4 alman cunku bu urunu alınca muhtemelen kulaklıgıda senı tatmın etmıcek ve ekstradan yenı bı kulaklık parası da cıkıcak
suana kadar baktigim butun yorumlarda next meizu m6 icin olumlu seyler soylenmis.. sende bi urun tavsiye edersen ikisi karsilastiririm yinede tesekkur ederim