Şimdi Ara

Orite T-808 Televizyonlu Çift hatlı Cep telefonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu telefonun ozellıklerıne bakıpta mest olmamak mumkun degıl ama markası duyulmamıs olması daha dogrusu benım tarafımdan duyulmamıs olması tedırgın edıyor. kullanan arkadaslar veya bılgısı olan arkadaslar varsa yardımcı olabılırmısınız lutfen.

• Orite kalitesiz ürünler üreten bir firma fakat teknik servis ağı başarılı diye biliyorum. Garanti problemi yaşamazsınız genel olarak.
  • Tsk ederım bılgılendırdıgın ıcın. ozellıklerı cok gusel hemde fıyatıda uygun hıc kullanan arkadasımız veya da baskasının elınde gorupte ınceleyen arkadasımız varmı. varsa yardımcı olabılırmı acaba.
  • cıhazdan cok sey beklememk gerekir ortie zayıf bı markadir heleki cep tel uretmeye baslamiş uzak durun derim ben ha max 7-8 ay kullanır atarım diyorsanız tavsiyemdir ozellikelr fena değil illa alıcam diyosan anycool a yonel barı
  • T808 eski model bence T828 veya T618 veya F888 ala bilirsin

tafsiyem Day Mobile veya Anycol

www.daymobile.com.tr
  • www.daymobile.com.tr / T 618 inde ozellıklerı ıyı hosuma gıttı. kullandınmı pekı sen ,,uzun surelı dusunebılırmıyım kız ismet arkadasımın dedıgı gıbı 7-8 ay kullan at gıbımı olur. tv bana cok lasım oluyor ve aynı sekılde cıft sım kart. bu ozellıkler cok mest edıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulak -- 1 Ekim 2008; 22:11:17 >
  • simlockman1 arkadasım sen kullandın mı onerdıgını uzun surelı dusunebılırmıyım acaba ??.

T618 312,55 YTL
    T828 284,04 YTL
    F888 arkadaslar ucundekı yorumlar cok gusel ama t 828de daha cok yorum var bu su mu demek t618 en son cıkan mı ??? Hangısı daha ıyı sızce bı yardımcı olursanız cok sevınırım.

F888 daha ıyımıs gıbı T618 den farkı ne kı acaba. cunku T618 ın tıpı daha hoss. gercı cok resım bulamadım . elınder olan varsa yandan arkadan felan resmını koyabılırmı acaba.

ama t 618 ın tıpı daha hosmus gıbı geldı ama onemlı olan hangısı daha ıyı :).
    tv de sorun olmas dımı 618 de sım kartta felan cft ya ondan tedırgınım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulak -- 3 Ekim 2008; 12:25:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.