Şimdi Ara

orj. psp nereden bulabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 300 tl butcem var,biraz araştırdımama adam akilli orjinal psp bulamadim.

Psp 3000 serisinden düşünüyorum,sormak istediğim bikac bisey var.

1-psp en son model hangisi?3004,3008 gibi modeller var,farklari neler?

2-xboxda achievement oldugu gibi pspde de trophy onemli,eger kirik pspde oynarsaktrophy konusunda bir sikinti oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

300 tl butcem var,biraz araştırdımama adam akilli orjinal psp bulamadim.

2-xboxda achievement oldugu gibi pspde de trophy onemli,eger kirik pspde oynarsaktrophy konusunda bir sikinti oluyor mu?

3 ay önce 300 liraya bikesten buldum ben e1004 psp orjinal 2 yıl garantili. 2 tane falan kalmıştı bimekten bakın isterseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whici

3 ay önce 300 liraya bikesten buldum ben e1004 psp orjinal 2 yıl garantili. 2 tane falan kalmıştı bimekten bakın isterseniz

bakıyorum hocam,n11,gg,sahibinden,bimeks,teknosa,mediamarkt,vatan,hepsiburada vs. psp 3004 bulsam bi tane,hemen alıcam.
    yalnız şu korsan/orjinal olayına kafam takıldı biraz.
    yani,korsan oyun yüklesek hafıza kartına,psn'e bağlanabiliyor muyuz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Whici

bakıyorum hocam,n11,gg,sahibinden,bimeks,teknosa,mediamarkt,vatan,hepsiburada vs. psp 3004 bulsam bi tane,hemen alıcam.
    yalnız şu korsan/orjinal olayına kafam takıldı biraz.
    yani,korsan oyun yüklesek hafıza kartına,psn'e bağlanabiliyor muyuz?

Hocan pspgo değilse psn girip napacaksinizki :D ki zaten illa 300x almabada gerek yok bütün oyunları online oynamassin internet içinde aldığıni sanmiyorum bence 1004 alırsanda 100 küsur şahane oyunu rahat rahat oynarsın tabi benim fikrim bu arastir istersen mobilim ben suan fazla yardimci olamadiysam kusura bakma

• Psp3004lerin ekranlari daha iyi diye biliyorum,ayrica psn e baglanalim niye baglanmayalim;)

• PSP 3000 serisinden bahsediyorsun,sondaki rakamlar nerede üretildiğini gösterir.Forumda öyle yazıyordu yanlış bilgi vermiyim.Teknosa'da 1004 var 300 tlye fiyatı gayet cazip fakat internete bağlanmıyor ve ışıkta oynanılabilirliği pek yok.3000 serisinin ekranları bu sorunu çözmüş.PS Vita'yı da düşünmüyor değilim fiyatı gittikçe düşecektir,fakat alanların da oyun sıkıntısı çektiğini duydum,kafam karışık PSP 3000 serisi temiz bulmak da zor.Sen ne yaptın dostum alabildin mi?
  • Ps vita alacaktım 300₺'ye ilan açtım alınık diye kimse satmadı ben de gittim telefon aldım.

Şimdi de gir bak dh 2. el bolumune 300-350₺'ye bi dolu psvita satan var.

• elimde 3004 var satılık
  • weaweRz kullanıcısına yanıt
    Artık çok geç

• olsun belki biri ister filan :D
  • 2.el düşünmüyorum,sanırım PS Vita alıcam,sırf Mortal Kombat 9 için bile alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerHauptmann -- 4 Ekim 2014; 21:38:46 >
  • 1000 serisiyle 3000 serisi arasında fark var ama 3000 serisinin kendi içinde farkı yok denecek kadar az
  • quote:

300 tl butcem var,biraz araştırdımama adam akilli orjinal psp bulamadim.

3000 modeller arasında hiç bir fark yok, sadece bölgeyi göstermek amaçlı 3001 veya 3004 deniyor..

psp alacaksan 3000'lerden birini al

sıfır cihaz, yanında 16 gb oyun yüklü hafıza kartı, yanında 5 in 1 kit ile beraber kadıköy syd bilgisayardan almıştım zamanında çok memnun kaldım, tavsiye ederim
  • BENDEN bulabılırsdın :==)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.