Şimdi Ara

orjinal cam filmi nasıl anlaşılır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
25.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Burada koruma önemli olan filmin parası değil 10 lirayada güneş gözlüğü var 1000 lirayada 200 300 lirayada. Cam filmindede durum aynı uv koruyucu özelliği nedir önemli olan orası bu lafla işte yüzde 80 demek değil testen çıkan sonuç. Vücudumuza zararı olan ışık değil içindekiler. Işığı herşeyle kesersin ama uv yi değil. Adamlarda ona göre mal üretip satıyorlar. Nasıl bir kısım parası olmasına rağmen premium araç yerine dacia alıyorsa bazı kesimde zorlayarak dacia yerine premium araç alıyor. Herkes aynı fikirde olsa ya çoban ya koyun bulunmazdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    1 yıl önceki mesajımı bulmuşsun, geçen sene sıcaklardan bunaldığım için cam filmi düşünüyordum ama bu sene arabayı değiştirdim siyah arabadan beyaza geçtim, cam filmi de yaptırmışlar sağolsunlar her tarafına artık serin gidiyoruz
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Evet geçen yılın mesajı bunu farkettim ama yinede yatırmadıysanız veya başka arayanlar için fikrimi yazayım dedim.

• Llumar cam filmlerinde digital baski varmi biliyormusunuz. Filmde llumar yazisi var yoksa odami tras. On cam dahil 250 tl fiyat verdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: redline_59

Llumar cam filmlerinde digital baski varmi biliyormusunuz. Filmde llumar yazisi var yoksa odami tras. On cam dahil 250 tl fiyat verdi.

llumar 3m solarmaster hepsinin sahte kutulusu baskılısı var.
    ön cam dahil 250 tl llumar olamaz
  • Polis çevirmesinden sonra sökülmesi ihtimali ve aracı 1 yıl sonra satma ihtimaline karşı 150 tl lik film yaptırdım. Takan kişi "Amerikan çizilmez cam filmi bu ağğbi" dedi.

Sağlık konusuna gireceksek her sektör kendini çok iyi pazarlıyor bu aşamada. kullanıcıları ise genelde "nedense" LPG ye de karşılar

Kaliteli bir cam filminin güneşin" bazı zararlı ışınlarını" süzdüklerine inanıyorum. Ama 500-600 tl de vermiyorum... takana da bir şey demiyorum. Herkesin kendi bütçesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Polis çevirmesinden sonra sökülmesi ihtimali ve aracı 1 yıl sonra satma ihtimaline karşı 150 tl lik film yaptırdım. Takan kişi "Amerikan çizilmez cam filmi bu ağğbi" dedi.

Sağlık konusuna gireceksek her sektör kendini çok iyi pazarlıyor bu aşamada. kullanıcıları ise genelde "nedense" LPG ye de karşılar

Kaliteli bir cam filminin güneşin" bazı zararlı ışınlarını" süzdüklerine inanıyorum. Ama 500-600 tl de vermiyorum... takana da bir şey demiyorum. Herkesin kendi bütçesi.

güneşin ışınlarını süzmesi değil olay.
    olay ucuz filmlerdeki çok zararlı boya ve yapışkan. diğer ürünler testlerden geçiyor
    ucuz ürünlerde güneş altında arabada neler soluduğunu bilseydin söker atardın o filmleri

• Windark die bi marka var onuda 250 tl ye kapliolar bunu bilenn duyan varmidir acaba arkadaslar. Aracimi kaplatmka istiorum ama kas yapayim derken goz cikarmayalim. 250 tl max butcem var

• Aracıma otoportta llumar cam filmi kaplattım.. Ustaya kaplatmadan önce orijinal değilse giderim, kaplatmam dedim.. Bana filmi gösterdi, üzerinde hiçbirşey yazmıyor.. Sonra ışığa tuttu, hoş bir llumar yazısı gözüktü.. Diğer saçma sapan sanayi malı 100-150 liralık filmlerle alakası yok.. Bence de yapılacaksa markalı olsun, yoksa hiç olmasın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: redline_59

Windark die bi marka var onuda 250 tl ye kapliolar bunu bilenn duyan varmidir acaba arkadaslar. Aracimi kaplatmka istiorum ama kas yapayim derken goz cikarmayalim. 250 tl max butcem var

ben hiç dumadım. muhtemelen uzakdoğu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.