Şimdi Ara

Orjinal Conax modül alınacak yer ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu Orjinal Conax modülün en kalitelisini HD izlemek için taksitli birşekilde nerden alabiliriz ?
    Bazı yerler 150 TL nakit vs. Söylediler gözüm korktu .. Nerden alınır bu orjinal HD yayın için Conax modül ..
    Link verirseniz sevinirim.

not:Televizyonumda DVB-C tarama modu mevcut.. :D

• Forumda kabloteknik miydi neydi resmi bir satıcı var sanırım.Onlardan öğrenebilirsin.Fiyatını 100 TL olarak hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucuk

Arkadaşlar bu Orjinal Conax modülün en kalitelisini HD izlemek için taksitli birşekilde nerden alabiliriz ?
    Bazı yerler 150 TL nakit vs. Söylediler gözüm korktu .. Nerden alınır bu orjinal HD yayın için Conax modül ..
    Link verirseniz sevinirim.

not:Televizyonumda DVB-C tarama modu mevcut.. :D

Technisat ithalatcı firması Ankarada ,www.kayacenter.org
    Ben burdan aldım ve en ufak sorunumda dahi yardımcı oldular,tavsiye ederim.
  • Elden satan vs. varsa istanbuldan alabilirim bugün yarın ?
    Veya mağazadan taksitle satan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: janjarre

Forumda kabloteknik miydi neydi resmi bir satıcı var sanırım.Onlardan öğrenebilirsin.Fiyatını 100 TL olarak hatırlıyorum.

Orjinal, faturalı, garanti belgeli, kutulu Technisat Conax Modül 120 TL (kargo bedava)
    Orjinal, faturalı, garanti belgeli, kutulu Smit Conax Modül 90 TL (kargo bedava)

Tv uyumu ve sorularınız için pm atabilirsiniz.

saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabloteknik

quote:

Orijinalden alıntı: janjarre

Forumda kabloteknik miydi neydi resmi bir satıcı var sanırım.Onlardan öğrenebilirsin.Fiyatını 100 TL olarak hatırlıyorum.

Orjinal, faturalı, garanti belgeli, kutulu Technisat Conax Modül 120 TL (kargo bedava)
    Orjinal, faturalı, garanti belgeli, kutulu Smit Conax Modül 90 TL (kargo bedava)

Tv uyumu ve sorularınız için pm atabilirsiniz.

saygılar..

Malesef ya taksitli alıcam bu salı günü gelicek ürün bana yada salı gününe kadar güzel bir fiyattan elden almak istiyorum ..
  • www.kayacenter.org

Şaşma hocam... ben adanadan 2 tane sipariş verdim sorunsuz ve orijinal geldi daha önce aldığım çakma çıkmıştı bu siteyi önerdiler sağ olsunlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Conax Modül Hakkında
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baldas

www.kayacenter.org

Şaşma hocam... ben adanadan 2 tane sipariş verdim sorunsuz ve orijinal geldi daha önce aldığım çakma çıkmıştı bu siteyi önerdiler sağ olsunlar...

Bugün kayacenter dan conax modül geldi..

Üstünde biber logosu var ve TechniSat model .. Sorun çıkartırmı ? HD yayın alırmıyım ? Televizyonda HD var
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucuk

quote:

Orijinalden alıntı: Baldas

www.kayacenter.org

Bugün kayacenter dan conax modül geldi..

Üstünde biber logosu var ve TechniSat model .. Sorun çıkartırmı ? HD yayın alırmıyım ? Televizyonda HD var

Takılma bunlara, güle güle kullan

• Herşeyi ayarladım ama HD kanallarına girince Dual Dolby ye sahip olmadığınız için açılamadı hatası çıkıyor bunu nasıl çözerim hertürlü şeyi denedim.. Bu HD yayınlardan illa Dolby yayın mı almak lazım , stereo veya mono olmuyor mu ?

Televizyonda virtual dolby mevcut ,
    Televizyon Loewe A42

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucuk -- 5 Nisan 2011; 21:40:06 >
  • SATILIK kablo tv ve teledünya hd ve standart yayınlar için BİBERLİ TECHNİSAT CONAX MODÜL yalnızca 90 TL. (hepsidigital.com orijinal satıs faturaları ve evrakı ile birlikte)

Arkadaşlar yaklaşık 10 ay önce hepsıdıgıtal’den satın almıs olduğum technısat hd conax modülü yeni taşındığım yerde kablo tv servisi olmaması dolayısıyla satıyorum. Guzel bir Full Hd Digital Uydu Alıcısı ile takas da dusunebiliriz. isteyen arkadaslar caliskancengiz@yahoo.com adresinden irtibata gecebilir.

Lütfen fiyat konusunda ısrarcı olmayın cünkü yenisi 120 tl ve ben %25 uygun fiyat ile yalnızca 90 tl ye satıyorum. Benim tv philips 42pfl6605 led ve cihaz gayet güzel calisiyor. Ödemenin yapıldığı gün kargoyla yollayacağım ürünü. Simdiden hayırlı olsun.
  • Arkadaşlar Teledünyamı dewrediyorum 24 aylık olan paketin - ilk 3 ayı kullanılmıştır... Geriye 21 ay kalmıştır.. Devir Ücretsizdir...
    Teledünya + HD Sinema Paketi mevcuttur... Yanında Technisatt Conax Kart'ta Bedawa verilecektir...
    Conax Kart Orjinal olup , Hepsi Digital.com dan alınmıştır... Faturası vardır.. we Kutulu.dur...

Alıcak Arkadaş Sadece Aylık: 21.TL ödeyerek Teledünya Temel Pakete we yanında HD Sinema Paketini izleyebilecek...
    En önemliside Technisaat Marka Conax Kartta Bedawa sahip olacak... Extra bir para çıkmayacak cebinden...
    Bu kacırılmayacak bir fırsat... Yeni Kullanıcılar için...!!!

Technisatt Conax Modul Link:
    www.hepsidijital.com
    Aradığınız Sayfa Bulunamadı!
    http://www.hepsidijital.com/TECHNiSAT-TECHNISAT-HD-CONAX-MODuL_66090.html#0

Düşünenler lütfen mesaj atsın...
    Yer: İstanbul / Kadıköy - Göztepe

• Conax Modül Ankara'da nerden alınır ? arkadaşlar bilginiz var mı Orjinal Conax Modül almak istiyorum konya sokakdan bahsediliyor 2 tane site var Conax Modül Yazınca biri Conax Modül Ankara deyince diğeri Orjinal Conax Modül yazınca çıkıyor... başka önerebileceğiniz yer var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuémcé

Arkadaşlar Teledünyamı dewrediyorum 24 aylık olan paketin - ilk 3 ayı kullanılmıştır... Geriye 21 ay kalmıştır.. Devir Ücretsizdir...
    Teledünya + HD Sinema Paketi mevcuttur... Yanında Technisatt Conax Kart'ta Bedawa verilecektir...
    Conax Kart Orjinal olup , Hepsi Digital.com dan alınmıştır... Faturası vardır.. we Kutulu.dur...

Alıcak Arkadaş Sadece Aylık: 21.TL ödeyerek Teledünya Temel Pakete we yanında HD Sinema Paketini izleyebilecek...
    En önemliside Technisaat Marka Conax Kartta Bedawa sahip olacak... Extra bir para çıkmayacak cebinden...
    Bu kacırılmayacak bir fırsat... Yeni Kullanıcılar için...!!!

Technisatt Conax Modul Link:
    www.hepsidijital.com
    Aradığınız Sayfa Bulunamadı!
    http://www.hepsidijital.com/TECHNiSAT-TECHNISAT-HD-CONAX-MODuL_66090.html#0

Düşünenler lütfen mesaj atsın...
    Yer: İstanbul / Kadıköy - Göztepe

Klavyede V harfiniz yok mu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• media marktta görmüştüm kampanyalı ama fiyatını unuttum istersen bir bak
  • kucuk kullanıcısına yanıt
    Conax modül için Türksat'ın Ankara Bayilerine bakabilirsiniz. Kendi sayfasında bayiler yazan yere girin size en yakın yerden çıkar. Boş yere oraya buraya bakmayın. Kendi resmi bayileri en garantisi. Kızılayda da var.
  • Sakın ama sakın dark smit conax marka modül almayın bozulan ürünlerinin arkasında kesinlikle durmuyorlar garanti işi komple yalan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.