Şimdi Ara

-ORJİNAL FATURALI ÇOK UYGUNA PARFÜMLER( YSL&İSSEY MİYAKE&MONT BLANC&AZZARO&NİKOS&AZZARO..)-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba elimdeki orjinal-kutulu-faturalı parfümleri yeni kokular denemek için satılığa çıkardım, uygun takas tekliflerine de açığım.(takasta küçük fiyat farklılıkları olabilir)

Forumdaki bir çok arkadaştan parfüm aldım- takas ettim, isim isim verebilirim kendilerine de sorabilirsiniz.Referans konusunda bir endişeniz olmasın.

Aynı gün içinde kargoya verebilirim ürünlerinizi , çoklu alımda dior veya valentino sample kokularından hediye edeceğim.

YSL Body Kouros ( duty free ) 95/100 ml - 170 tl ( en ucuzu internette 200 tl misspera, boyner 275 tl)
    Mont Blanc Individuel (forum) 69-70/75 ml - 85 tl ( en ucuz fiyat 110 tl mizu )
    issey miyake l'eau d'issey (boyner) 39/40 ml - 75 tl (125 ml si 270 tl boyner)
    YSL L'Homme Parfum Intense (sephora) 14/60 ml - 60 tl (boyner 60 ml si 245 tl)
    Azzaro Pour Homme (boyner) 29/30 ml - 55 tl ( boyner 100 ml si 230 tl )
    Azzaro Elixir (boyner) 28/30 ml - 55 tl ( boyner pour homme u ile aynı olması lazım)
    Zara Man silver (zara) 8/30 ml - 10 tl
    Avon Simply Because 24/50 ml - 10 tl
    Dior Fahrenheit 1ml ve Valentino Uomo 1.5 ml sample kitapçığıyla beraber her biri 5 tl.

sample lar,zara ve avon tek başına gönderilmeyecektir, minimum alışveriş tutarı 25 tldir.
     -ORJİNAL FATURALI ÇOK UYGUNA PARFÜMLER( YSL&İSSEY MİYAKE&MONT BLANC&AZZARO&NİKOS&AZZARO..)-
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Firenze- -- 5 Ağustos 2015; 1:55:56 >

• Satıldılar mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Versace Eros EDT 200 Ml
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.