arkadaşlar orjinal oyunum ama nettte yazan herşeyi denedim ama asla oyuan girmiyor...ne yapmam gerekir anlamadım...
aynı sorun bendede var kardeş çözüm bulursun yaz
Nasıl girmiyor? Hata mı veriyor yoksa FIFA 12 logosunda mı atıyor. Onu söylersen yardımcı olabilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: pwnzs
Nasıl girmiyor? Hata mı veriyor yoksa FIFA 12 logosunda mı atıyor. Onu söylersen yardımcı olabilirim.
hatada vermiyor logoyuda göremiyorum play dedikten sonra 1 sn kadar kum saati çıkıyor ama girmiyor...w7 kullanıyorum nette yazan herşeyi denedim ama yok olmadı bi türlü...
KARDEŞ BEN DE XP SP3 YÜKLÜYDÜ BÜGÜN WİNDOWS 7 YÜKLEDİM SIRF BU HATADAN DOLAYI ŞU AN ÇALIŞTI yani sırf bu hata yüzünden xp den vazgeçtim !!!!!!!!
quote:
Orijinalden alıntı: yahya441971
KARDEŞ BEN DE XP SP3 YÜKLÜYDÜ BÜGÜN WİNDOWS 7 YÜKLEDİM SIRF BU HATADAN DOLAYI ŞU AN ÇALIŞTI yani sırf bu hata yüzünden xp den vazgeçtim !!!!!!!!
bende w7 yükledim ama nafile...bu sorun bazı kişilerde var ama nedenini anlayabilmiş değilim ne saçma bi durumdur..
bende orjinal aldım oyunu origin denen bişey çıktı tmm eyvallah yükledim ama aşağıdaki hatayı verdi çözebilen varsa çok büyük sevaba girecek
arkadaşlar orjinal oyunum ama nettte yazan herşeyi denedim ama asla oyuan girmiyor...ne yapmam gerekir anlamadım...
Origin üzerinden denedin mi girmeyi? origini açınca hani fifa soccer resmi var onun üstüne tıklayıp dene birde belki işe yarar. Yada olmadı oyunu sil tekrar kur.
ea sports sayfasında support bölümünde contact us diye bir başlık var oradan ister mail ister chat yoluyla seninle birebir ilgileniyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: erdenyavuz
bende orjinal aldım oyunu origin denen bişey çıktı tmm eyvallah yükledim ama aşağıdaki hatayı verdi çözebilen varsa çok büyük sevaba girecek
Bu hata için oyunu baştan indirmen lazım. Kurduğun oyunu origin görmüyor. Ben de bu hata yüzünden 2 kere indirmek zorunda kaldım. Ready install e basıp tekrar indir oyunu.
quote:
Orijinalden alıntı: costance
quote:
Orijinalden alıntı: erdenyavuz
Bu hata için oyunu baştan indirmen lazım. Kurduğun oyunu origin görmüyor. Ben de bu hata yüzünden 2 kere indirmek zorunda kaldım. Ready install e basıp tekrar indir oyunu.
bi süre sonra kendisi gördü oyunu yüklemeye başladı zaten. tşkler
quote:
Orijinalden alıntı: Thema Player
quote:
Orijinalden alıntı: furkanfc
Origin üzerinden denedin mi girmeyi? origini açınca hani fifa soccer resmi var onun üstüne tıklayıp dene birde belki işe yarar. Yada olmadı oyunu sil tekrar kur.
evet denedim aslında o kadar çok şey denedimki yapmadığım şey kalmadı...oyunu kurduğumla kalıcam bu yıl sanırım..