Şimdi Ara

Orjinal Fifa 2015 Pro Clubs Yardım Skill Moves

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Fifa 2015 'de Online modunda Pro Clubs oynuyorum. Oyuncumun ortalaması 87 ve 1118 maç yaptım. 795 gol attım. 149 asist yaptım. 4450 şut çektim. 524 kez maçın adamı seçildim. 6.8 maç başı ortalama puanım var. Bir türlü Skill Moves'im 5 yıldız olmadı. Çift ayak kullanma yıldızı da bir türlü 5 yıldız olmadı. Skill moves 4. yıldızda takılı kaldı. Çift ayak kullanma yıldızı da 2 ve 3 arasında sürekli değişiyor. Ajax da oynayan Kihna bile 74 ortalama ile 5 skill moves e sahip. Yıldızları 5 yapmayı bilen varsa lütfen yardım etsin. Bu arada oyuncusunu geliştirmek isteyene hediye de gönderirim. Kullanıcı adım the_majestiic arkadaşlar. Ayrıca oyuncumu geliştirmek için katalog da ki becerilerin çoğunu açtım arkadaşlar. Kalan 3 tane becerinin de konumuzla alakalı olduğunu düşünmüyorum. 29 Eylül'de FIFA 17 çıktığında oyunu satın alacağım ama olsun yine de ben 5 Skill Moves'im olsun istiyorum. Konuyu bilen arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim. Teşekkür ederim.

Oyuncumun Özellikleri

Bunlarda detaylar ve başarılar

74 ortalamalı Kishna Profili :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WooDy WooD PaCKeR -- 7 Eylül 2016; 19:03:58 >

• Arkadaşlar tam emin değilim ama araştırdım bir şeyler buldum. Katalogdaki "Online Pro Fancy Flicks Trait" paketi 5. yıldızı açıyo sanırım. Google den çevirerek baktım. Level 64 paketini biriniz bana hediye olarak gönderebilir mi. Yoksa kulüp bulmam gerekecek. Orda kendiliğinden açılacakmış ama online kişi sayısı çok az. Kulüp bulsam bile rakip bulmak çok zor. Lütfen biriniz yollasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WooDy WooD PaCKeR -- 8 Eylül 2016; 16:22:18 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.