Şimdi Ara

Orjinal Fred Perry T-Shirt'ler , Gömlekler ve Cüzdan !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Arkadaşlar elimde Cüzdandan T-shirte, gömlekten ayakkabıya birçok orjinal Fred Perry ürünleri bulunmakta, tüm ürünler %100 Orjinal, Etiketli ve Özel Paketindedir. İsterseniz fatura da kesiyorum. Ayrıca aşağıda verdiğim fiyatlara kargo ücreti,v.b her türlü masraf dahildir. Beğenmediğiniz takdirde koşulsuz ve ücretsiz geri iade kabul ediyorum. Ödeme konusunda:

1. İstanbul içindeyseniz , isterseniz dükkanımdan taksitle satın alabilirsiniz.
    2. PTT Kapıda Ödeme Seçeneği ile satın alabilirsiniz
    3. Gittigidiyor, Sanalpazar veya Sahibinden v.b siteler üzerinden satış açtırarak 12 taksite kadar satın alabilirsiniz.
    4. EFT veya Havale ile ödeme yapabilirsiniz

İlgilenen olursa PM veya porsche911widebody@hotmail.com adresine mail atarak bana ulaşabilirler. En derin saygılarımla..

Slim Fit / Large Beden / Piyasa Fiyatı : 295 TL - Kargo Dahil Benim Önerdiğim Fiyat : 250 TL

Piyasa Fiyatı : 160 TL - Kargo Dahil Benim Önerdiğim Fiyat : 115 TL

Medium/Large Beden / Piyasa Fiyatı : 145 TL - Kargo Dahil Benim Önerdiğim Fiyat : 110 TL

Medium/Large Beden / Piyasa Fiyatı : 145 TL - Kargo Dahil Benim Önerdiğim Fiyat : 110 TL

XL Beden / Piyasa Fiyatı : 295 TL - Kargo Dahil Benim Önerdiğim Fiyat : 250 TL

XL Beden / Piyasa Fiyatı : Türkiye'de Yok - Kargo Dahil Benim Önerdiğim Fiyat : 115 TL

XL Beden / Piyasa Fiyatı : Türkiye'de Yok - Kargo Dahil Benim Önerdiğim Fiyat : 110 TL

Classic Fit / Large Beden / Piyasa Fiyatı : 295 TL - Kargo Dahil Benim Önerdiğim Fiyat : 255 TL

UK :10 EUR: 45 / Piyasa Fiyatı : 220-240 TL - Kargo Dahil Benim Önerdiğim Fiyat : 190 TL

Classic Fit / Large Beden / Piyasa Fiyatı : 295 TL - Kargo Dahil Benim Önerdiğim Fiyat : 250 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torres9fred -- 7 Aralık 2011; 19:39:36 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.