Şimdi Ara

ORJİNAL OLMAYAN KOL DA GTA 5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR İYİ AKŞAMLAR ORJİNAL BİR PS3 KOLUM VARDI AKVARYUMA ATTILAR BOZULDU GTA 5 OYNUYORDUM ŞİMDİ MARKASI KONTORLAND OLAN Bİ KOL VAR ONDA GTA 5 E GİRMEDEN E BASMAK GEREKİR BİLİRSİNİZ OYUN YÜKLENİR FELAN BUNDA BASILMIYOR ACABA KOL ORJİNAL DEGİL DİYEMİ BİRŞEYE BASAMIYORUM YOKSA OYUNDA MI BİR PROBLEM OLDU ONA GÖRE KOL ALACAGIM ORJİNAL 130 TL ELİMDE PATLAMASIN OYUNDA SORUN VARSA YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM SAGOLUN ŞİMDİDEN

• Nokta/virgül koymadığın için tek nefeste okumaya çalıştım. ''Alacağım'' kelimesinde tıkandım. Kusura bakma devamını okuyamadım.
  • Ben de Kontorland gamepad kullanıyorum ve bir sıkıntı yaşamadım hiçbir oyunda GTA V dahil.
    Oyunu açtığınız zaman orjinal gamepadeki yuvarlak PS tuşu yerine geçen analog tuşuna basılı tutup çıkan sayfadan kontrol cihazını ata gibi bir seçenek olması lazım en üstte yanılmıyorsam oradan 1 yapıp öyle deneyin bir de.

Kontorland gamepadiniz kablolu mu kablosuz mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empennage -- 7 Mayıs 2015; 9:25:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablolu
  • Ne demek canım falza yormasaydın kendini
  • dediginizi denedim hiç birşey olmadı hala aynı ayarlardan baktım 1. kol gözüküyor tekrar denedim açtım kapadım felan tık yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.