Arkadaşlar zorlamayın yaw biraz sindirerek oynayın saldırmayın
12saatte 3.8gb indi,daha 21 saat var
ben kıbrıstayım yaw o yüzden pahalı bu kadar yoksa 4 dvd lik gta 4 ü 10 a almıştım ben istanbuldan
bu arada konuyu açan arkadaşınki orjinalmi harbiden princo ne alaka ki orjinal cd üzerinde oyunun resimleri olmuyormu
minimum sistem gereksinimleri nedir bu oyunun ?
quote:
Orijinalden alıntı: BèRuTTì
ben kıbrıstayım yaw o yüzden pahalı bu kadar yoksa 4 dvd lik gta 4 ü 10 a almıştım ben istanbuldan
bu arada konuyu açan arkadaşınki orjinalmi harbiden princo ne alaka ki orjinal cd üzerinde oyunun resimleri olmuyormu
Onunki de orjinal ama onun yapımcısı Infanity Wards deil , Maho ve ibo Production made in Kadıköy merdiven altı.
3 yıl içinde orijinal oyuna toplam 1500tl vermişim. (ps3)
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
3 yıl içinde orijinal oyuna toplam 1500tl vermişim. (ps3)
16 Yıl içinde 0 ytl
ayak oldu
Ya arkadaşlar bi şey sorucam benim video card yetersiz kaldı gidicem alcam kaldırır mı pc ?
quote:
Orijinalden alıntı: Cane®
quote:
Orijinalden alıntı: madmax50
quote:
Orijinalden alıntı: Cane®
Korsana evet.
Torrent sitesinde karşımda duruyor ama indiremiyorum. Pc kaldırmıyor.
Torrent için kesinlikle utorrent emule gibi saçma sapan sistem canavarı programlar kullanmayın flashget 2.0 ile tanışdıktan sonra diğerlerinin ne kadar büyük işkence olduğunu anladım kullanın sonra karar verin
AYNI TORRENT DOSYASINI İNDİRİRKEN SİSTEM ORTALAMA KULLANIMINI İZLEYİN ÖYLE KARAR VERİN EN ÇOK KULLANILAN EN İYİDİR SİZ UTORRENTE DEVAM EDİN BENİM TORRENTLER ARKA PLANDA SIFIR KAYNAK KULLANIMIYLA İNEDURSUN
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme