Şimdi Ara

ORJİNAL Programlara ÜCRETSİZ Sahip Olmak İster misiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
102
Favori
34.374
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forum ahalisinin SecurityKiss Tunnel beklediği hakkında bir kanı oluştu bende. Yakında bir kampanya olabilir mi acaba?
  • takip
  • şimdi giveaway i uzun süredir takip ediyorum ama ordaki programlar sadece o gün geçerli sanırım daha sonra yüklemek istediğinde demo oluyor herhalde öyle birşey varmı? çünkü bu çok kötü birşey okadar programını indirdim geçende pc ye format attım tekrar yüklemeye kalktığımda hata verdi yeni giveaway var gibisinden birşeyler söyledi..
  • Yeni hediye kampanyası ilk mesaja eklenmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeCCe

quote:

Orijinalden alıntı: laider

quote:

Orijinalden alıntı: GeCCe

Arkadaşlar merhaba,

Yasalprogram site yetkilisi arkadaşlarımızla görüşerek yazılım firmalarının yapacağı kampanyalardan sizleri de haberdar edebilmek için bu şekilde bir konu oluşturduk.

Hepinizin bildiği üzere ülkemizde legal ve orijinal yazılım kullanma/kullandırtma alışkanlığımız yok denecek kadar az. Gönül isterdi ki ülkemizde hayat şartları yeterli düzeyde olsaydı da herkes orijinal yazılım kullansaydı ama durum malum. Bu noktada yasalprogram site olarak aslında çok zor bir işe el atarak hem insanlarımızın çeşitli yazılım kampanyalarından yararlanmasına olanak tanıyor, hem de orijinal program kullanma alışkanlığını artırmaya çalışıyor.

Sizlerin de ilgisi ve desteği ile konunun uzun vadede faydalı olacağı inancındayım.

Hepinize iyi forumlar diliyorum.

yasal programlardan haberdar etme fikrine varım.
    konu açılsın, iyi güzel ama şu çekiliş olayına şahsen karşıyım.

reddit'te bile oyun fırsatlarında konu açarken kaba taslak şöyle der:
    "arkadaşlar, biz bu sayfayı takip eden 10bin kişiyiz,
    eğer açacağınız konu hepimizin işine yarayacaksa açın,
    ama kısıtlı sayıda, çekilişle 3 kişiye 5 kişiye ise açmayın"

özetle herkes faydalansın, sıcak fırsatları takip eden herkesin yüzü gülsün.
    aksi olacaksa hiç boşuna yer kaplamasın.

bu benim nacizane görüşüm.

Arkadaşlar bildiğim kadarı ile her zaman çekiliş olmuyor, bazen firmalar farklı kampanyalarda yapıyor. Hatta en son 1 yıllık Zemana Anti Keylogger almıştım, 3 gün lisans dağıttılar diye hatırlıyorum.

Keşke çekilişsiz kurasız tüm firmalar ücretsiz sunsa yazılımları ne güzel olur.

Bu arada yukarıda bir arkadaşın yorumu gözüme ilişti, yanıtlayayım. Konunun açılması hususunda herhangi bir reklam alma durumu vs. söz konusu bile değil. Bizzat ben aracı oldum ve bu şekilde bizim forum üyelerimizin de bu tip kampanyalardan falan haberdar olmasının iyi olacağını düşündüm.

Düzeltme: Yazım hatası.

Bende Zemena Anti Loger almıştım sürüm güncelleme isteği çıkıyor arada bir bende güncellemiyorum 1 yıllık lisans iptal olur belki diye acaba güncellesem mi? siz güncellediniz mi ?

• @simka_3

Ben defalarca güncelledim ve hiçbir sorunla karşılaşmadım. Neden iptal olsun ki lisans...
  • @simka_3
    Güncellemelerde lisans etkilenmiyor.
  • takipteyim...
  • takip virüs programı gelirmi
  • konuya salça oldum kusura bakmayın.
    Eger Virüs progrmaı olmayan var ise
    Trend Micro İnt. Sec. Program keyi var elimde sınırlı sayıda bana mail ile ulaşanlara kod göndeirimi yapabilirim.
    lisanslar 3 aylıktır.
    ÖNEMLİ: LÜTFEN İHTİYAÇI OLANLAR VE HEMEN KULLANACAK OLANLAR VAR İSE MAİL ATSINLAR. Sınırlı sayıda oldugu iiçin herkez yararlansın.

Mail Adresi: info@orhananilder.com.tr
    : info@orhananilder.com.tr

Pm atmayınız sürekli online olamıyorum :(
  • Internet Download Manager için uygun kampanya olur mu ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

şimdi giveaway i uzun süredir takip ediyorum ama ordaki programlar sadece o gün geçerli sanırım daha sonra yüklemek istediğinde demo oluyor herhalde öyle birşey varmı? çünkü bu çok kötü birşey okadar programını indirdim geçende pc ye format attım tekrar yüklemeye kalktığımda hata verdi yeni giveaway var gibisinden birşeyler söyledi..

giveaway şu şekilde çalışıyor: Her kampanya 24 saat sürüyor ve birkaç istisna dışında siteden indirilen her programın özel kurulum dosyası oluyor. Kurulum dosyasını çalıştırdığınızda giveaway sunucusuna bağlanarak kampanyanın devam edip etmediğini kontrol ediyor. Eğer kampanya süresi dolmuşsa programı kuramıyorsunuz. Yani bilgisayara format attığınızda lisansınız da uçuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vakkas.

Internet Download Manager için uygun kampanya olur mu ki ?

yakın zamanda idm için bir kampanya yapacağız
  • IDM güzeldir, candır. Dört gözle bekliyoruz. Android uygulamalarına da elden geçmiş versiyonlarla başlamıştık ama sonra baktık artık bu iş kalıcı, sağlam, sevdiğimiz uygulama için verdik parayı lisansını aldık. Tabi, Windows bazlı PC programları hiçbir zaman androidler kadar ucuzlamaz eminim ama umarım, bu sistem de böyle bir alışkanlığa vesile olur.
  • IDM olursa ben de beklemedeyim. Çok pahalı programlar bizlere göre.
  • Panda Internet Security 2013 ve Panda Antivirus Pro 2013 yazılımlarını 6 ay boyunca ücretsiz kullanabilirsiniz....
    Ayrıntılar burada
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasalprogram

quote:

Beklemedeyiz
  • IDM'in fiyatı uygun olursa alırım bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasalprogram

quote:

Bekliyoruz dostum...
  • 1 kişiye 6 aylık hotfile premium hediye çeki

ihtiyacı olan buradan alabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.