Şimdi Ara

ORJİNAL Programlara ÜCRETSİZ Sahip Olmak İster misiniz? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
102
Favori
34.374
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni hediye kampanyamız, Advanced SystemCare 7 PRO 1 Yıllık lisans ilk mesaja eklenmiştir.
  • Emeğinize sağlık ...
  • Yeni hediye kampanyamız, MiniTool Power Data Recovery ilk mesaja eklenmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasalprogram

Yeni hediye kampanyamız, MiniTool Power Data Recovery ilk mesaja eklenmiştir.

MiniTool Power Data Recovery (Hediye / Giveaway) 3 Gün

Bu 3 gün'den ne kastediliyor?
  • _CarpeDiem_ _ kullanıcısına yanıt
    Giveawayın promosyonlu ürünlerinde aktivasyon için zaman sınırı vardır. O günden sonra setup çalışmaz.
  • Yeni hediye kampanyamız, Video to Picture ilk mesaja eklenmiştir.
  • Yeni hediye kampanyamız, Video to GIF Converter ilk mesaja eklenmiştir.
  • bu siteden indireceğimiz program lisans için başka bir sayfaya mı yönlendirecek?

yani lisans almak için belli bir süremiz mi var?
    bunu niye soruyosun diyorsanız, şimdi indirdik , kurduk programı, lisansı da aldık kurduk veya cdkey girdik . ok. sorun yok.
    ama ben iki gün sonra programı kaldırsam(veya format atmam gerekse) ve 1 ay sonra yine ihtiyaç olsa (kendi bilgisayarıma indirdiğim setuptan )kursam lisansı tekrar ya alabilir miyim ? yoksa alamam mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocnoc -- 11 Şubat 2015; 14:47:19 >
  • nocnoc kullanıcısına yanıt
    Bazı firmalar, programı kurup lisansı girip kullandığınız programı, pcnize format attıktan sonra tekrar kullanmak istediğinizde kabul etmiyor. Bazı firmalar ise kabul ediyor. Kabul etmeyen firmalar arsında çok büyük antivirüs firmaları bile var. Maalesef; programı kurun, lisansınızı girin ve bir yıl el sürmeyin şeklinde ilerliyorlar. Genelde internet üzerinden aktif edilen lisanslarda böyle sorunlar olmuyor. fakat programa girip internet güvenliği olmayan firmalarda bu sorun olabiliyor.
  • Yeni hediye kampanyamız, EZTalks Premium 10 – 1 Yıllık Lisans ilk mesaja eklenmiştir.
    Tamı tamına her biri 228 dolar değerinde 1 Yıllık lisans hediye ediyoruz, bu sebeple kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasalprogram -- 3 Mart 2015; 14:23:35 >
  • Yeni hediye kampanyamız, Photo Watermark Software ilk mesaja eklenmiştir.
  • takip ; kaliteli antivirüs ve koruma pro bekliyorum ...
  • Site basit bir wordpress sitesi teması bile ücretsiz temel temalardan siteden fazla beklentiniz olmasın
  • yasalprogram Y kullanıcısına yanıt
    ben nasıl alınacağını bilmiyorum ne yaptım alamadım bana bir lisan albilirmisiniz msn adresim tahiro_86@hotmail.com
  • Yeni hediye kampanyamız, TDMore video Converter ilk mesaja eklenmiştir.
  • quote:

Yeni hediye kampanyamız, TDMore video Converter ilk mesaja eklenmiştir.

sitenizi inceledim.
    giveaway bölümünde geçmiş indirimler sanki aktifmiş gibi gözüküyor.
    biten indirimlerin resimlerini silik yapsanız ya da üzerini çizseniz sitenizin kullanımı daha kolay olur.
  • quote:

Merhaba,

Artık bir çok programa, crack, serial vb. zararlı yazılımlarla uğraşmadan, bilgisayarınızı riske atmadan kolay bir şekilde ücretsiz olarak sahip olma şansı yakalayacaksınız. Üretici firma sponsorluğunda sitemiz ile ortak düzenlenen program/lisans kampanyalarını güncel olarak buradan sizlere duyuracağız. Kolay bir şekilde programa ve lisansa sahip olabileceksiniz.

Takipte kalın...

Güncel Kampanyalar Aşağıdaki Gibidir;

TDMore Video Converter (Hediye / Giveaway) 3 Gün

Tüm ziyaretçilerimize çekilişsiz, kurasız $33.99 değerinde TDMore Video Converter bir yıllık lisansı hediye ediyoruz. Lisans kazanmak için kampanya sayfasına uğramanız yeterlidir.

DMore Video Converter, hemen hemen her video ve ses formatlarına videolarınızı dönüştürebilen, video ve ses dönüştürme konusunda uzmanlaşmış bir yazılımdır. TDMore Video Converter, çeşitli cihazlarda oynatmak için videoların ve seslerin her türlüsünü dönüştürebilir. Tüm sevdiğiniz filmleri ve videolarınızı istediğiniz formata dönüştürebilir ve taşınabilir cihazlarınıza yükleyebilirsiniz. Videolarınızı ve filmlerinizi ister bilgisayarınıza, isterseniz de farklı bir cihaza kolayca dönüştürüp yükleyebilirsiniz. Ultra HD (4K) video dönüştürmeyi desteklemektedir. Videolarınızın keyfini her zaman ve her yerde çıkarın.

Kampanya Ayrıntıları, Yorum sayfası

İyi Günlerde Kullanın

Takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip
  • takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okadar şey yaptım halen gelmedi serial :S
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.