Şimdi Ara

orjinal ps3 kolu nerden alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • orjinal ps3 kolu nerden alınır nerden alınır bilen var mı?
    orjinalinin fiyatı ne kadardır aşağı yukarı?

gittigidiyordan aldım 40 lira civarına. görünüş olarak 100% hiçbi farkı yok orjinalden, fakat kullanmaya başlayınca anlaşılyor çakma olduğu.
    (sol joystick le yukarlak çizince, orjinal kol dğmdüz yuvarlak algılıyor, çakması sadece 8 yönü algılıyor, karakter sekizgen çiziyor ekranda yani, bilmem anlatabildim mi)

• amazon türkiyeye gödermiyor. hepsisony de de 180 lira?
  • Ucuz mal alıcak kadar zenginsen al.Hala ps1 kolları çalışan insanlar var.Şimdi 100 liraya alsam o bile çakma adamlar replika yapıyorlar içi bildiğimiz snopy.Honghonk veya amerikaya giden tanıdık var ise ordan aldır.%100. Orjinal ve fiyatı burdaki spot fiyatı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fromhellhound

Ucuz mal alıcak kadar zenginsen al.Hala ps1 kolları çalışan insanlar var.Şimdi 100 liraya alsam o bile çakma adamlar replika yapıyorlar içi bildiğimiz snopy.Honghonk veya amerikaya giden tanıdık var ise ordan aldır.%100. Orjinal ve fiyatı burdaki spot fiyatı.

ucuz mal aldım zaten ilk mesajda yazdığım gibi.

de 180 çok değil mi bi s3 kolu için. üstüne 100 lira koyup komple ps3 alınır
  • Tabiki çok , 2. El al.

Dün media markta 300 tl satıyorlar ve alanda var.

• 2. ele de güven olmuyo işte. çoğu insan kendi kullandığı kolun bile orjinal olup olmadığını ayırd edemiyo.

yurt dışından falan güvenilir bi siteden 100-150 tl arasına bulsam razıyım aslında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps5 kol orjinal alınır.
    2 ay önce açıldı
    orjinal batarya nereden alınır
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum 40TL'lik şeyden performans bekleme, boşuna paran gitmiş, üzerine 70 daha koyup bunu alsaydın en azından hem garantili hem de orijinal ürün aldığından emin olurdun.
  • hepsiburadakiler de garantisiz bu arada. orjinal olup olmadığı belli değil, hatta büyük ihtimalle çakma gönderiyolar.

https://www.youtube.com/watch?v=i3dq9BCegxg
    hepsiburadadan gelen kolu orjinalle karşılaştırmış mesela burda, garantisini de göndermediler diyor.
  • 2.el alın tavsiyem mutlaka orijinal bulursunuz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.