Şimdi Ara

Orjinal PSP Pili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar interntte veya izmirde orjinal fat psp bataryası nerden bulabilirim acaba herhangi bir bilgisi olan varmı . pandora pili olarak kullanıcam o yüzden orjinal olmasını istiyorum.

yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim

• çankayada bulabilirsin ama dikkatli ol sahteyi kakalayabilirler
  • quote:

Orjinalden alıntı: @dministrator

çankayada bulabilirsin ama dikkatli ol sahteyi kakalayabilirler

onun içi soruyorum zaten senin bildiğin bir yer varmı orjinal satan internetten de alabilirim hiç fark etmez
  • sony center, sony yetkili servis gibi bir yer varsa (bilmiyorsan sony sitesinden öğrenebilirsin) oradan sipariş et yada git oradan al.bende yetkili servisten almıştım pili.orjinal pil veriyolar fakat biraz pahalı

aşağıdan sana en yakın servisi bul
     Orjinal PSP Pili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mario_dayi -- 13 Nisan 2008; 16:08:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mario_dayi

sony center, sony yetkili servis gibi bir yer varsa (bilmiyorsan sony sitesinden öğrenebilirsin) oradan sipariş et yada git oradan al.bende yetkili servisten almıştım pili.orjinal pil veriyolar fakat biraz pahalı

eyw hocam teşekkür ederim aklıma gelmemişti servisten almak saol....bu arada ne kadar tuzlu satıyolar kaça aldın sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntanyeri -- 12 Nisan 2008; 21:41:42 >
  • bende fazladan vardı ama gg de sattım....gittigidiyor dan arat
  • quote:

Orjinalden alıntı: altug92

bende fazladan vardı ama gg de sattım....gittigidiyor dan arat

arattım orjinal satan yok hepsi çakma
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanbodyguard

quote:

sony center, sony yetkili servis gibi bir yer varsa (bilmiyorsan sony sitesinden öğrenebilirsin) oradan sipariş et yada git oradan al.bende yetkili servisten almıştım pili.orjinal pil veriyolar fakat biraz pahalı

eyw hocam teşekkür ederim aklıma gelmemişti servisten almak saol....bu arada ne kadar tuzlu satıyolar kaça aldın sen

1800mAh 50 ytl.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tanbodyguard

quote:

1800mAh 50 ytl.

gerçekten pahalıymış belki orjinal ama kaçak bulursam ozman daha ucuza alabilirim

• kaçakların da fiyatlarının farklı olacağını sanmam.Zaten öle bir çakma yapıyorlar ki ayrıt etmek baya zor.o değilde çakmalara hard-mod pandora yapılabiliyor mu bu konuda bilgisi olan var mı?
  • sahte bataryaların cokzaına pandora yapılabılıyor soft veya hard kabul eden 2-3 cesıt var.
    (birebir gercek gorunumunde olan fat pıllerı ıle sorunsuz yaptım bırkere orjınal dıye satılan 35 ytllık sahte pıller)

http://psp-homebrew.eu/images/pandoras-vguide-full.jpg
  • arkadaşlar bu psp pilinin orjinal olup olmadığını kontrol edebileceğimiz bir site ya da bir yöntem var mı? noki nın piller için kontrol sitesi varya onun gibi bişey var mı ?
  • hayır. ayrıca bırebır orjınal gorunumunde orjınal seri nolu ve
    pandora yapılabılen gercekten farkı anlasılamayan sahteler baya var.
  • piyasa çakma dolu malesef pandora yapılmıyor diye biliyorum çakma pillerden orjinal sony servisi dışında nerelerden alabiliriz acaba?
  • orjinal bulman biraz zor orjinal bulsan bile fiyatı biraz pahalı olabilir
  • bursada pil satılan yer varmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.