Şimdi Ara

orjinal rom kuramama (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
2.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Komutu verdim altta yazılar çıkması lazımmı yoksa boşmu olacak ekran görüntüsü böle kaldı
     orjinal rom kuramama
  • Bide partisyonları ayırma nasıl oluyor yardımcı olursan pm den yaz bana bi zahmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalamara_7

Komutu verdim altta yazılar çıkması lazımmı yoksa boşmu olacak ekran görüntüsü böle kaldı
     orjinal rom kuramama

Bir şey yazmıyor komutu verdikten sonra, 1,5-2 saat sonra üstte verdiğim kutucuktaki yazılar geliyor sadece

quote:

Bide partisyonları ayırma nasıl oluyor yardımcı olursan pm den yaz bana bi zahmet

Hani windowsta cdrom ya da usb'yi sağ tıklayıp çıkart a bastığımızda çıkarır ya, onun gibi. Linuxta da aygıta sağ tıklayıp ayır(ya da öyle bişey olması lazım hatırlamıyorum, ingilizcesi unmount) a basacaksınız. Eğer böyle bir düğme göremiyorsanız, telefonu pembe ekranda bağladıktan sonra gparted'ı açıp üstünde anahtar simgesi olan partisyonları sağ tıklayıp ayır/unmount a basarsanız da olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasengan497 -- 14 Mayıs 2013; 11:36:41 >

• hocam ayırmadan yaptım su anda yüklüyor sorun cıkarırsa öyle deneriz bide olmazmı
  • Hocam çok tşk ederim yardımın için eyvallah artı repler havada uçuşurdu yollama olsaydı süpersin
  • quote:

Hocam çok tşk ederim yardımın için eyvallah artı repler havada uçuşurdu yollama olsaydı süpersin

Önemli değil, benim yaptığım bir şey yok ben de bu sorunla 2 gün debelendim en sonunda bu konuyu buldum ve kesinlikle kökten çözüm :)
  • Hocam hakkaten telefon ilk aldıgım güne döndü gerçi türkçe deil ama olsun hertürlü rom atarım süper bişey forumberde ugrastı onada tşk ederim yardımlarınız için çok saolun ya nasıl sevindim bilemezsiniz
  • Hocam imei yedeğini kuramıyorum hata veriyor
  • quote:

Hocam imei yedeğini kuramıyorum hata veriyor

rootladınız mı telefonu? rootlamadan yapmaz.
  • Aynı romu kurunca düzeldi hocam
  • quote:

Aynı romu kurunca düzeldi hocam

tamam o zaman.
  • Yine aynısına döndük rom b 136 dan sonra b528 kurdum maikjıu rom kurdum üstüne sonrasında b136ya dönemiyorum simdide yine aynı ekran gelmeye başladı sorun romda mıydı acaba
  • quote:

Yine aynısına döndük rom b 136 dan sonra b528 kurdum maikjıu rom kurdum üstüne sonrasında b136ya dönemiyorum simdide yine aynı ekran gelmeye başladı sorun romda mıydı acaba

demek ki sorun romdaymış. rom partisyonlarla oynuyor olabilir. o romu daha önce de hiç duymadım ayrıca.
  • quote:

Yine aynısına döndük rom b 136 dan sonra b528 kurdum maikjıu rom kurdum üstüne sonrasında b136ya dönemiyorum simdide yine aynı ekran gelmeye başladı sorun romda mıydı acaba

O ROM bu tür sorunlara yol açmaz. Önceden anakarta müdahale yapıldımı telefonun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu daha hiç vermedim servise forumber
  • Forumber dönüş yapacakmısın arkadasın sölediği dogru yöntem senin daha deişik bilgin varmı?
  • benim ikinize de bir sorum var,

kalamara_7, 3g çekmemesi gibi bir problemin var mı? bende var şu an 3g operatörleri görmüyor telefon.

forumber, yukarıdaki mesajda gösterdiğim yöntemle telefonu geri getirebildim fakat 3g bazları almıyor ağ operatörlerine bastığımda sadece 2g operatörleri gösteriyor. telefonun 3gyi görmesini nasıl sağlayabilirim? bütün romlarda aynı problem var ve şu an stock b528 kullanıyorum (stock partition, senin kerneli kullanıyorum ayrıca 2 marttaki sürümü). bir de ne yaptıysam bilmiyorum tuşların ışığı çok kısık oldu çok zor görünüyor. yardımcı olabilirsen çok mutlu olurum. şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Forumber dönüş yapacakmısın arkadasın sölediği dogru yöntem senin daha deişik bilgin varmı?

Bende aslında arkadaşın yöntemini uygulatacaktım. Ne yazıkki aynı yöntemi denemekten başka çareniz yok.

quote:

Orijinalden alıntı: Rasengan497

benim ikinize de bir sorum var,

kalamara_7, 3g çekmemesi gibi bir problemin var mı? bende var şu an 3g operatörleri görmüyor telefon.

forumber, yukarıdaki mesajda gösterdiğim yöntemle telefonu geri getirebildim fakat 3g bazları almıyor ağ operatörlerine bastığımda sadece 2g operatörleri gösteriyor. telefonun 3gyi görmesini nasıl sağlayabilirim? bütün romlarda aynı problem var ve şu an stock b528 kullanıyorum (stock partition, senin kerneli kullanıyorum ayrıca 2 marttaki sürümü). bir de ne yaptıysam bilmiyorum tuşların ışığı çok kısık oldu çok zor görünüyor. yardımcı olabilirsen çok mutlu olurum. şimdiden teşekkürler.

Peki Ayarlar --> Telefon Hakkında --> Durum da yazan IMEI ile telefonun pil kapağında yazan IMEI aynımı?

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Forumber dönüş yapacakmısın arkadasın sölediği dogru yöntem senin daha deişik bilgin varmı?

Bende aslında arkadaşın yöntemini uygulatacaktım. Ne yazıkki aynı yöntemi denemekten başka çareniz yok.

quote:

Orijinalden alıntı: Rasengan497

benim ikinize de bir sorum var,

Peki Ayarlar --> Telefon Hakkında --> Durum da yazan IMEI ile telefonun pil kapağında yazan IMEI aynımı?

aynı. bir bilgi daha, telefonum geçen yaz hard brick oldu ve serviste anakartı değişti. imei yedeğini ondan sonra almayı unutmuşum. imei yedeğini geri yüklediğimde eski imeimin yüklendiğini görünce, telefonumun arkasındaki imeiyi dfs ile kendim yazdım.

edit: şimdi farkettim, durum ekranında telefon numaram bölümünde bilinmiyor yazıyor. bu önceden yazıyor muydu hatırlamıyorum fakat şu an böyle. telefon arama-mesaj-internet özelliklerini gayet normal kullanabiliyorum ama 3g dışında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasengan497 -- 19 Mayıs 2013; 0:25:39 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.