Şimdi Ara

Orjinal Şahin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Düzgün cevap veren herkese teşekkür ederim. Aracı cuma günü ilana koyucaz bakalım kaça satılacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihg70

Orjinal Şahin

Yuh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedikleriniz doğruysa sahibindendeki fiyatlara göre söylüyorum 12-13 eder.
  • 12 yazdınmı 1 hafta içinde satılır emin ol
  • Tekerlekli tabut diyenlere bir soru sormak istiyorum. Sizce kus serisi alan kisi 100k bir arabaya verecek durumu varda mi gidiyo dur ulan kaza yapip parcalanirim sahin alim ben diye mi dusunuyor yoksa yillarca para biriktirdim ancak bu kadar oldu yurutme maliyetide en uygun araba oldugu icin mi sahin tercih ediyor.

Herkes cidden bu forumda 50 binin altinda arabaya binmiyor. 3 yasina gelince degistiriyor flan. Foruma baksan kisi basi milli gelir 30k dan assada degil. Insanlar binecek araba bulamaz siz neyin derdindesiniz.

Bende mesela 206 ya biniyorum yok mu s serisi alacak param var ama cilginlik iste kefene cep yaptirdim oteki dunyada kismetse :)

Ya yorum yapmak icin yapiliyor, ya ciddi anlamda zengin kayniyor forum ya da dusunmekten empatiden aciz hale geldik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihg70

Orjinal Şahin

Aracı Sabit Kanca mı sürüyormuş . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutsal -- 20 Mayıs 2013; 17:46:39 >
  • 5000
  • quote:

Orijinalden alıntı: farks

Tekerlekli tabut diyenlere bir soru sormak istiyorum. Sizce kus serisi alan kisi 100k bir arabaya verecek durumu varda mi gidiyo dur ulan kaza yapip parcalanirim sahin alim ben diye mi dusunuyor yoksa yillarca para biriktirdim ancak bu kadar oldu yurutme maliyetide en uygun araba oldugu icin mi sahin tercih ediyor.

Herkes cidden bu forumda 50 binin altinda arabaya binmiyor. 3 yasina gelince degistiriyor flan. Foruma baksan kisi basi milli gelir 30k dan assada degil. Insanlar binecek araba bulamaz siz neyin derdindesiniz.

Bende mesela 206 ya biniyorum yok mu s serisi alacak param var ama cilginlik iste kefene cep yaptirdim oteki dunyada kismetse :)

Ya yorum yapmak icin yapiliyor, ya ciddi anlamda zengin kayniyor forum ya da dusunmekten empatiden aciz hale geldik.

• Düzgün şahinmi 12 eder 1000e tavan şasi motor üçlüsünü alır 5.000de kaportacıya verirsen fabrikadan çıktığı hale getirirler zaten şahinde orijinal meselesi para etmez.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.