Şimdi Ara

Orjinal server yardım! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ncsoft l2 de yeni oyunculara ilk karakterlerinde baya bi bonus veriyor. oyuna ilk başladığınızda eskisi gibi sıkıntı çekmiyorsunuz. offical serverlardan herhangi birinde 1. karakterinizle kucuk questlerle buyuk oduller
    alabiliyosunuz. bu yuzden archer masraflı diye açmadım magenin masrafi cok az diye oyuzden mage açtım diyerek sevdiğiniz karakterden olmayın. istediğiniz sevdiğiniz karakteri açın

bonuslar ise şoyle;

13k nss, 6k nbss, lvl8 ile lvl25 arasi 60dakika suren bufflardan alabiliyosunuz ve bufflarin lvl leri en ust duzeyde. örnek blesed body lvl6 :)) lvl 1-20 arasi yaklaşık 15-20 quest yapip weanpon armor vs. alabiliyosunuz hatta dun bir quest yaptim 100 tane heal pot aldim xDDD buna benzer cok eğlenceli questler var. yani para sıkıntısı pek yaşamıyosunuz. en azından no greade iken :)))

ucuza alıp pahalıya satma olayı ise en ii ticaret bence. ve bu bütün serverlar için gecerlidir. officalde de server hiç down olmadigi için gece karakteri giran pazarina birakiyorum ben yatarken o para basiyor :))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H4CK3R -- 23 Mart 2006; 16:20:51 >

• ÖSS SINAVIN VARSA HIC BULASMA DERİM OYUNA:p...valla dosstum be pre paid karti turkiyede bulamadim,mecburkredi kartiyla alcan baska ccaresi yok sanırım
  • Bu pre paid kart dediğiniz sanal kredi kartımı oluyo acaba . Eğer o ise garanti bankasında olması lazım . Nekadar yatırırsan okadar çekilir.
  • Oncelikle orjinal sunucuda oynucaksın Teon da oynamalısın TTnet omurgasına en iyi pingi teon verir. Zaten kendiside Avrupa sunucusudur. En az ping demek en az lagla oyun oynaman derektir. Ayrıca orjinal sunucunun rate leri 1 dir yani 1 x XP 1 x Adena 1x Drop buda demek oluyor ki l2x tempestte Öldürdüğün yaratıkdan düşen paranın 7de biri Kastiende öldürdüğün yaratıkdan düşen paranın 35de 1 dir. Kısaca seni kesinlikle oyundan tiksindirir eğer daha önceden private serverlarda oynamışsan. Ek olarak her ay bi para ödemelisin yada pre paid card satın alıcaksın bunlara time card da deniyo bi şifre var onu giriyosun hesabına 60 gün süre ekliyor peşin ödenmiş oyun zamanı tam türkçesi. Durum böyle arkadaşım iyi düşün başlamadan önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecozer -- 27 Mart 2006; 1:06:50 >
  • vallateon ve bartz arasinda hic bir fark yok 2 side lagsiz server.nen 2 sinide denedim hic sorun yok ve lagsiz.ayrica 1x server oyundan seni sogutmaz,aksne oyunu daha zevkli kilar
  • 1x serverda oynamak gerçekten cok farklı şahsen daha onceden 6x ile 2kx rate e kadar private serverlarda oynadim ve en zevk aldığımda en duşuk rateli olan serverdı. 35x ve ustu serverlarda oyun kimi zaman tiksindirici hale geliyordu. serverlardaki buglar, laglar, restler, down timelar da cabası. ve serverin da hiç bir garantiside yok haftalarca kastığınız charlarınız hob c3 geç dik hop c4 e geçdik diye sıfırlarlar. bizden bu kadar serverı kapattık felan. hem bunlar olmasa bile 2 gunde lvl70 char yapip hemen pvp ye soyunuyoduk ama offical serverda pvp oyunun cok küçük bir parçası haline geliyor. lvl atlama konusuna gelince oficalde lvl1 den lvl 76 ya kadar yuzlerce quest var. C4 ile beraber bu questlerin sayısı 2 -3 katına cıkartılmış. her lvl de ayrı ayrı questler yapıyoruz her quest de cok zevkli. siz questleri yaparken lvl kendiliğinden geliyor. hele oyuna 5-6 arkadaşınızla beraber başladıysanız tadına doyum olmuyor diyebilirim. (kendimi anlatiyorum ) lvl20-30 arasi party yapip raid boss kesmeye bile gidiyoruz. :))

eğer offical servera geçicekseniz mutlaka yanınıza birkaç ardaşınızı bulup oyle geçin. tek başınıza geciyorsanız tavsiye etmiyorum.

• adam gitmis teon lagsiz diyor yok lagli olcakti serverler in hic birinde lag yok hee az farkeder diyosan o serverdaki az adam sayisindandir yani bartz 1 numara sıralama olarakta bak 1 ıncı sırada hersey ortada en baba adamlar orda bız cok turkuz baya kısıyız ve saglamız gelırsen bartza gel gelmessen sen bilin
  • yani zakuska orjinal serverda oynayacağım varsa da senin yüzünden hevesim falan kalmadı.
    retailde senin gibi adamlar varsa ben free serverda oynamaya devam ediyim ya da bartz dışında bi serverda oynarım
  • Eğer çalişiyosan yada okuyosan official siteyi bosver ama yok benim zamanim bol 3 ay keltir keserim diosan okidoki
  • Ne demek yani okuyorsan yada çalışıyorsan? Eminim % 90 imiz ya okuyodur yada bi yerde çalışıyodur. Ben çalışıyorum misal, officiale vakit ayıramazmıyım yani. Çok saçma bi çıkarım olmuş. Üstelik öyle 3 ay keltir kesmen falanda gerekmiyor.
  • TAMAM GÜZEL KONUS MUŞSUNUZ AMA DOĞRU DÜZGÜN Bİ ANLATIAM RASLAMADIM YADA BEN GÖREMEDİM ÖYLEYSE KUSURABAKMAYIN AMA SUANLARIN CVP LARINI VERİRSENİZ SEVİNİRİM

1-SERVER LARIN X LERİ YANİ RATELERİ KAÇ?
    2-KAÇPARA ÖDENİYOR MESALA AYLIK?
    3-ACIKBİ LİNK VERİN VE NERDEN ALINDIĞINI ANLATIRSANIZ SEVİNİRİM
    4-Bİ SERAL NOSUYLA 2 KİŞİ OYNAYA BİLİRMİYOKSA AYRİYETEN BİDAHAMI ALMAK GEREKİYOR
    5BUKADAR BUNLARIN CVPLARNI VERİRİSENİZ SEVİNİRİM HEM DAHA İYİ ORJ SERVERİ TANITMIŞ OLURSANUZ VE DAHA COK KİŞİ TOPLARSINIZ

IYI OYUNLAR
  • ilk 2 sorunun cevabi yukarda var dikkatli okusaydin kesşke:P...oyunuwww.lineage2.com dan indir,www.plaync.com dan kredi karti ile(6 aylik 69 dolar,oyunun fiyati ise 60 dolar sanirim)satın al.son dediginie gelince ben hic denemedim amA BUYUK ihtimalle 2 acc alip oynaniyor
  • quote:

4-Bİ SERAL NOSUYLA 2 KİŞİ OYNAYA BİLİRMİYOKSA AYRİYETEN BİDAHAMI ALMAK GEREKİYOR
    5BUKADAR BUNLARIN CVPLARNI VERİRİSENİZ SEVİNİRİM HEM DAHA İYİ ORJ SERVERİ TANITMIŞ OLURSANUZ VE DAHA COK KİŞİ TOPLARSINIZ

1-1X EN ZORU EN GERCEGİ EN NORMALİ EN DEGERLİSİ
    2-AYLIK 20 YTL
    3-www.lineage.com ziyaret et arastir
    4-bir serialle bir kisi oynuyor biliyorum kesinde oyledir genede arastir
    5-herkeze sesleniyorum sahte yerlerde oynamak insana zevk veriyor gibi gorunur ama oyle bi zaman gelirki butun yaptıgınızın sadece kendınızı aldatmak oldunu anlarsınız cunku hic bir hak ve hic bir yarar elde edemezsin sakın bosuna forumlara lvl 70 magic lvl 70 sw yazmayin cunku onlar gercek serverdaki lvl 10 a esit ve bunla ovunmeyın gercekte o ovundugunuz seyler degeri bes para etmez seyler hala gercekleri gormuyorsan devam et ama haksızlıklarla karsılasınca sakın ısyan kufur etme haksız sensın herzaman da dunya haatında sunu ogrenın hak idda edemeywecegin hic bir isin altina girme ister eglence iste oyun ister iş guc herzaman gercekci yerlerde gercek insanlarla gercek isler yapin bu bir oyundan cok ticaret işidir ben iyi pwp yapıyom deme nerde iyisin 2 gunde lvl 80 oldun yerdemi lvl 80 olunca dedemde iyi olur lafları hep yersın herkesın gozunde degersızsın kastın lvl olarak tabi tabı bir kac yandas bulursun onlarda senın gıbı ınsanlardır siz bunlari haksizliklari apacik gorunce anlıcanız yemin ediyorum sunuda bilin eger bir ise baslıcaksan artık cocuk gıbı davranmayı terket ısı kokten en saglamından tut bosa kurek cevirme emeklerinle bisey elde et o senın ıcın daha hayirlidir

• quote:

Orjinalden alıntı: Zakuska

quote:

1-1X EN ZORU EN GERCEGİ EN NORMALİ EN DEGERLİSİ
    2-AYLIK 20 YTL
    3-www.lineage.com ziyaret et arastir
    4-bir serialle bir kisi oynuyor biliyorum kesinde oyledir genede arastir
    5-herkeze sesleniyorum sahte yerlerde oynamak insana zevk veriyor gibi gorunur ama oyle bi zaman gelirki butun yaptıgınızın sadece kendınızı aldatmak oldunu anlarsınız cunku hic bir hak ve hic bir yarar elde edemezsin sakın bosuna forumlara lvl 70 magic lvl 70 sw yazmayin cunku onlar gercek serverdaki lvl 10 a esit ve bunla ovunmeyın gercekte o ovundugunuz seyler degeri bes para etmez seyler hala gercekleri gormuyorsan devam et ama haksızlıklarla karsılasınca sakın ısyan kufur etme haksız sensın herzaman da dunya haatında sunu ogrenın hak idda edemeywecegin hic bir isin altina girme ister eglence iste oyun ister iş guc herzaman gercekci yerlerde gercek insanlarla gercek isler yapin bu bir oyundan cok ticaret işidir ben iyi pwp yapıyom deme nerde iyisin 2 gunde lvl 80 oldun yerdemi lvl 80 olunca dedemde iyi olur lafları hep yersın herkesın gozunde degersızsın kastın lvl olarak tabi tabı bir kac yandas bulursun onlarda senın gıbı ınsanlardır siz bunlari haksizliklari apacik gorunce anlıcanız yemin ediyorum sunuda bilin eger bir ise baslıcaksan artık cocuk gıbı davranmayı terket ısı kokten en saglamından tut bosa kurek cevirme emeklerinle bisey elde et o senın ıcın daha hayirlidir

resmen destan yazmışsın eline sağlık kardes dediklerine tamam men katılıyom bu oyuna ilk basladığımda bı beleşserverde oynuyodum onunda ratesi 1x di galba anam ağlamıştı resmen onla kasana kadar nekadar oynadığımı bimiyom tekbişey biliyom lvl 45 olmuştum ve super gidiyodum şak bidernden ne oldu sanıyosnuz ertsignun server kapanıyo dediler butun caba bosa gıttı vvvalaresmen ağlamıştımm ogunde berı orj server geçmeye kadar verdım ama bıtırlu de gecemedım ama 4 gune kamaz gececem kendı serverımde var evde localhost olarak c4 arkadaslara oynuyorum ratelerı 1000 falan ama o 1x dekı kadar keyıf vermıyoo ne gorev ne baska bısey ben ce bu lineage 2 nin aslı ama cı bu oyunda ki gorevlerı onu eylencelı kılan o gorevler ama etrafa baktığımızde bedava serverlda 35x 100x öle takılıyolar gorevtaslarınıda koymuslar satıcılara oy cabalaadn goya eylenıyolarr o arkadaslar bı orj server gırsınde o keyıfı yesadıktan sonra unutur o yuksek rateli oyunları bence herkez denemeli....

vaybe içimi doktumm :))

• valla ole bide ayda 20m ne dirki.internet kafede private server oynayacaginiza o parayi biriktirin orjinale gecin.burada bir cok arkadasin durumu iyi olmayabilir saygiyla karşılıyorum bunu ama inanin 20m u neye harcamiyorsunuz ki.vala para deil
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.