Şimdi Ara

Orjinal Snowboard Taşıyıcı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir süredir aracımla Kartepe'ye ve Kartalkaya'ya gitmek istediğimden kış ihtiyacı olarak zincir ve snowboard taşıyıcı almak istiyordum. Snowboard taşıyıcı için sipariş vermeyi düşünüyorum ama belki aranızda daha önce almış varsa fikirlerini sormak istiyorum. Alan varsa memnun mu? Resim ya da video paylaşabilir mi? Kurulumu kolay mı? Orjinal almak istememin sebebi hem araca zarar vermemesi için, hem uyumluluk sorunlarının önüne geçmek, hem de herhangi bir şekilde (ses vs) sıkıntı çıkarmasın diyeydi. İnternet'ten de alabileceğim bazı seçenekleri gördüm ama orjinal almak daha mantıklı geldi. Zaten fiyat olarak da yakın hatta daha ucuzlar. Ne dersiniz?

• Günaydın,iyi seneler dilerim.
    Araınızın marka mve model bilgisini iletebilirseniz yardımcı olabilirim alternatifler ile birlikte.Araç üzeri sabit veya manyetik snowboard taşıyıcı seçiminiz oldumu?
    Orjinal ürün olarak satılan ürünlerde marka için üretim yapan firmaların taşıyıcılarına sahip olacaksınız.Bursa'dayız.Satışını yaptığımız araç üzeri taşıma sistemleri(sabitlenen kitler) markalar,bugün bir çok otomobil üreticisine de üretim yapmaktadır.Bir çok alanda olduğu gibi.
    MonBlanc-OTS-ATERA-Automaxi markaları ile çalışmaktayız.Ve piyasada ki satış sayılarına göre hemen hemen her aracın tavan yapısına has tasarım ve üretimi yapılan ürünler içermektedir.Esenkalın
  • 2012 bmw f30 kasa için snowboard taşıyıcı nerden bulabilirim acaba?

ilginize tşk.ler
  • Aracınız tavanında bulunan montaj noktaları ile sabit bir taşıyıcı sistem ve üzerinde taşıyacağınız board veya kayak sayısına göre ünitelerimiz mevcuttur.Bu takımın kurulması veya gerektiğinde sökülmesi oldukça pratiktir.
    Dilerseniz 2-3 snowboard taşıma özelliğine sahip,TUV ve TSE sertifikalı manyetik taşıyıcılarımız bulunmaktadır ve oldukça yoğun talep görmektedir.www.ercmarine.com adresimizden ürünlerimize ve araç markalarına göre yapılmış uygulama görsellerine ulaşabilir inceleyebilirsiniz.S.S.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.