Şimdi Ara

Orjinal Windows 7 Home Premium' u Nereden İndirebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
3.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, dizüstü bilgisayarımda Windows 10' un dertlerinden bıktığımdan dolayı Windows 7 kullanmaya karar verdim ama orjinal ve güncellemesiz SP1 sürümünü hiçbir yerde bulamıyorum. İndirme linklerini bulmamda yardımcı olabilecek arkadaşlar var mıdır acaba? İnternette bulduğum orjinal ISO edinebileceğim yerlerdeki linklerin hepsi patlamıştı

• Ben Bi yerden all in one x86-64 paketi indirmiştim. İçinde tüm Windows 7 sürümleri mevcut idi. Linki bulursam atarım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güncel
  • İster Buradan (sp1 coem Türkçe dil seçeneği var), istersen de imzamdaki linkten indirebilirsin. İkisi de el değmemiş orijinaldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 19 Ağustos 2019; 20:1:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu siteyi görmüş idim fakat ne yazık ki indirilemiyor. Technopat' taki bir arkadaş Google Drive' a upload etmişti ben de oradan indirdim. İhtiyacı olan arkadaş varsa seve seve paylaşabilirim, SP1 güncellemesiz sürümü sanıyorum ki.

• xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 20 Mayıs 2020; 10:29:33 >
  • huhuq kullanıcısına yanıt
    Nereden buldunuz hocam? Benim bulduğum .iso dosyası 2.96 GB idi bu ise 2.73 GB galiba

Birleştirince 2.96 GB oldu, boşuna indirmekle uğraşmışım meğer elime geçen de ellenmemiş Windows 7 imiş

• xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 20 Mayıs 2020; 10:28:15 >
    Peki netbookuma (2 gb.ram atom işlemci)starter yerine windows 7 yüklesem ne olur? Ayrıca flash diskten nasıl yüklerim bunları?
    Yardımcı olursanız sevinirim
  • maviduvar06 M kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 20 Mayıs 2020; 10:28:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.