windows xp pro kullanıyorum...microsoftun orjinal yazılım denetlemesine yakalanmamak için hiç bi şekilde güncelleştirme yapmamalımıyım? yoksa özellikle bi güncelleştirmeyi es geçip dierlerini yükleyebilirmiyim eğer öleyse yüklememem gerekn o güncelleştirme hangisi? :(
lisanslıcan onu
Eğer kendin update yapmak istersen WGA doğrulamasından geçmeni isterki eğer korsan XP kullanıyorsan geçemezsin. Otomatik güncelleştirmeleri açık konumda bırakırsa güncelleştirmeleri download eder fakat bilgisayarına yüklemek için senden izin ister. İşte burada içinde WGA geçen hiçbir güncelleştirmeyi yüklemezsen kurtulabilirsin.
tek bir güncellemeyle olacağını sanmıyorum çünkü windows update yaparken en başta orijinal olup olmadığını denetliyor o yüzden günceleleme indirebilmek için windowsu orijinal yapmanız yararınıza olacaktır.
quote:
Orjinalden alıntı: priscilla
windows xp pro kullanıyorum...microsoftun orjinal yazılım denetlemesine yakalanmamak için hiç bi şekilde güncelleştirme yapmamalımıyım? yoksa özellikle bi güncelleştirmeyi es geçip dierlerini yükleyebilirmiyim eğer öleyse yüklememem gerekn o güncelleştirme hangisi? :(
Arkadaşım Google a XP'yi orjinal yapmak yaz,işlemleri uygula,ondan sonrada IE7,MP11,Windows Defender,update,Orjinal Ürün Doğrulayacı aklına ne geliyorsa yükle bu konularıda fazla kurcalama
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme